Kaart

Liverpool - Amsterdam

Vluchtinformatie van Liverpool naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 82

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

17

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 525 kilometer

1u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Sun-Air

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Verblijft u op dit moment in Liverpool en zoekt u goedkope vliegtickets naar Amsterdam? Lees dan hier welke luchtvaartmaatschappijen van Liverpool naar Amsterdam vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe u na aankomst op Schiphol uw reis kunt vervolgen en andere informatie die nuttig is om te weten als u van Liverpool naar Amsterdam gaat reizen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf de luchthaven van Liverpool kunt u met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Amsterdam vliegen. Geeft u de voorkeur aan een rechtstreekse vlucht dan bent u aangewezen op Easyjet, want deze Britse prijsvechter is de enige luchtvaartmaatschappij die directe vluchten van Liverpool naar Amsterdam uitvoert. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Liverpool naar Amsterdam aanbieden zijn onder meer Aer Lingus (gedeeltelijk uitgevoerd door Stobart Air), Flybe (gedeeltelijk uitgevoerd door KLM) en Czech Airlines, maar vanwege de enorme extra reistijd die dit met zich meebrengt is dit eigenlijk niet aan te bevelen.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart van Liverpool naar Amsterdam vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Liverpool naar Amsterdam vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Liverpool John Lennon Airport, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms wat extra tijd in beslag nemen. Eenmaal aangekomen op Amsterdam Airport Schiphol kunt u, zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats, treinstations, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol te volgen, afhankelijk van hoe u wenst door te reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Nederland is het 1 uur later dan in Engeland, dus als u van Liverpool naar Amsterdam gaat vliegen zult nauwelijks tot geen last hebben van een jetlag. Indien u een rechtstreekse vlucht neemt zal uw vlucht van Liverpool naar Amsterdam ca. 1,5 uur in beslag nemen. Kiest u voor een indirecte vlucht dan kan de totale reistijd oplopen tot wel 8 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er geen afhalers of een huurauto voor u klaarstaat op Schiphol kunt u het beste met het openbaar vervoer (trein of bus) naar uw hotel in Amsterdam of andere eindbestemming in Nederland reizen. Loop daarvoor naar Schiphol Plaza, waar alle treinperrons en bushaltes zich bevinden. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats buiten bij de aankomsthal.

 

Praktische informatie

Het weer in Nederland is vergelijkbaar met dat van Engeland, met milde zomers en koude, soms natte winters. Het prijsniveau van Nederland is eveneens vergelijkbaar met dat van Engeland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.