Kaart

Vluchten van Milaan naar Amsterdam Schiphol

Vluchtinformatie van Milaan naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 43

Directe luchtvaartmaatschappijen

8

Vluchten per week

98

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 816 kilometer

1u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Sun-Air

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Woont of verblijft u momenteel in Milaan en zoekt u vliegtickets Amsterdam? Lees dan hier vanaf welke vliegvelden van Milaan u naar Amsterdam kunt vliegen, hoe lang uw vlucht van Milaan naar Amsterdam duurt, hoe u vanaf Amsterdam Schiphol verder kunt reizen en allerlei andere praktische informatie die nuttig kan zijn als u goedkope vliegtickets naar Amsterdam heeft geboekt.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Als u vanaf de Noord-Italiaanse stad Milaan naar Amsterdam wilt gaan vliegen kunt u vertrekken vanaf de luchthavens Milaan Malpensa en Milaan Linate. Vliegveld Milaan Bergamo wordt uitsluitend gebruikt door prijsvechters die niet naar Amsterdam Schiphol vliegen; wel kunt u vanaf dit vliegveld naar Eindhoven Airport reizen. Luchtvaartmaatschappijen die vanaf Milaan Linate rechtstreeks naar Amsterdam vliegen zijn onder meer KLM, Alitalia, Vueling en Easyjet. Vliegt u liever vanaf Milaan Malpensa dan kunt u onder andere kiezen uit de luchtvaartmaatschappijen Vueling, Iberia en Easyjet.

 

Paspoort en visum

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt kan zowel met een geldig paspoort als een Europees Identiteitsbewijs van Milaan naar Amsterdam vliegen, een visum is uiteraard niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Milaan naar Amsterdam gaan vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles, met name tijdens het hoogseizoen. Zodra u bent aangekomen op Schiphol kunt u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de treinperrons, bushaltes, taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen. Afhalers kunnen hun auto op een van de vele parkeerplaatsen op het luchthaventerrein parkeren en u vervolgens opwachten in de aankomsthal.

 

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Italië en Nederland is geen tijdsverschil, een jetlag is dus uitgesloten als u van Milaan naar Amsterdam gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Milaan naar Amsterdam duren een kleine 2 uur, indirecte vluchten kunnen tot wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u niet door vrienden of familie wordt afgehaald van Schiphol en ook geen huurauto heeft gereserveerd kunt u het beste met de trein of bus naar uw hotel in Amsterdam of andere bestemming in Nederland reizen. De treinperrons en bushaltes zijn allemaal te vinden op Schiphol Plaza, dat vanaf de aankomsthal eenvoudig te voet te bereiken is. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

In Nederland is het zowel in de lente, zomer, herfst als winter doorgaans wat kouder dan in Milaan, vergeet dus niet om een extra trui in te pakken als u van Milaan naar Amsterdam gaat vliegen. Het prijsniveau in Nederland ligt wat lager dan in Milaan.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.