Kaart

Napels - Amsterdam

Vluchtinformatie van Napels Internationaal naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 71

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

14

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1462 kilometer

2u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Bent u op dit moment in Napels en wilt u naar Amsterdam vliegen? Lees dan hier welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Napels naar Amsterdam aanbieden, hoe lang uw vliegreis duurt, hoe u na aankomst op het vliegveld van Amsterdam uw reis naar uw eindbestemming kunt vervolgen en andere informatie die handig is om te weten als u in Napels bent en vliegtickets Amsterdam gaat boeken.

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u van Napels naar Amsterdam wilt  gaan vliegen heeft u de keuze uit meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten op deze route aanbieden. Als uw voorkeur uitgaat naar een directe vlucht van Napels naar Amsterdam, dan bent u aangewezen op Easyjet of Transavia, want dit zijn de enige twee luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten op deze route uitvoeren. Vindt u het geen probleem om tijdens uw reis over te stappen, dan kunt u ook een indirecte vlucht nemen met onder meer Iberia Express, KLM en Alitalia.

Paspoort en visum

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt kan met een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart van Napels naar Amsterdam vliegen, een visum is uiteraard niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Napels naar Amsterdam vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Naples International Airport, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms wat extra tijd kosten. Zodra u bent aangekomen op Schiphol dient u, nadat u uw koffers van de band heeft gehaald, de borden naar de taxistandplaats, treinperrons, bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol te volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen. Mocht u het geluk hebben dat u wordt afgehaald door vrienden of familie dan kunt u hen begroeten in de aankomsthal, waar zij op u zullen wachten.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Italië en Nederland, een jetlag is dus niet aan de orde als u van Napels naar Amsterdam gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Napels naar Amsterdam duren ca. 2 uur en 3 kwartier. Kiest u voor een indirecte vlucht dan kan de totale reistijd oplopen tot wel 6 uur of meer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er geen huurauto voor u klaarstaat op Schiphol en indien u niet wordt afgehaald door familie of vrienden dan kunt u prima met de trein of bus naar uw hotel in Amsterdam of andere bestemming in Nederland reizen. Loop daarvoor naar de treinperrons en bushaltes, die zich allemaal bevinden op Schiphol Plaza. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg in dat geval de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het weer in Nederland is zoals u wel zult weten zowel ’s zomers als ’s winters koeler en natter dan in Napels. Het prijsniveau van Nederland ligt wat hoger dan dat van Zuid-Italië.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.