Kaart

Rotterdam - Londen

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Londen City

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 115

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

39

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 307 kilometer

0u 55min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

British Airways

Londen City

1 luchthaven

Zoekt u goedkope vliegtickets naar Londen en woont u in de omgeving van Rotterdam? Dan hebben we goed nieuws, want u kunt vanaf Rotterdam The Hague Airport naar het zeer centraal gelegen Londen City Airport vliegen! Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappij u van Rotterdam naar Londen kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere handige praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

E zijn diverse luchtvaartmaatschappijen waarmee u dagelijks rechtstreeks van Rotterdam The Hague Airport naar Londen City Airport kunt vliegen, waaronder Cityjet, BA Cityflyer en KLM Cityhopper. Daarnaast zou u ook een indirecte vlucht van Rotterdam naar Londen City Airport kunnen nemen maar dat is eigenlijk niet aan te bevelen, omdat de reistijd dan relatief zeer lang is en deze vliegtickets niet per definitie goedkoper zijn.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt is een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart alles wat u nodig heeft om van Rotterdam naar Londen City te vliegen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Rotterdam naar Londen City vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat zij voldoende tijd hebben om naar de gate te lopen. Mocht u wat vroeger aanwezig zijn op de luchthaven dan is dat ook geen probleem, want ondanks dat Rotterdam The Hague Airport niet groot is kunt u er zeker ook winkelen en een kopje koffie drinken. Zodra u bent aangekomen op London City Airport, door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden naar de taxistandplaats, (shuttle)bushaltes, metrostation en/of balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u uw reis vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming wenst te voort te zetten.

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Rotterdam naar Londen City gaat vliegen. De vliegtijd van Rotterdam naar Londen City bedraagt een klein uurtje.

Vervoer vanaf de luchthaven

Vanaf Londen City Airport kunt u heel eenvoudig en snel met de metro (Docklands Light Railway) naar uw hotel in Londen gaan, want deze metro geeft aansluiting op alle metrolijnen van de stad. Daarnaast zijn er ook diverse bussen die op London City Airport stoppen, waaronder bus 473 (rijdt via Plaistow en North Woolwich naar Stratford) en bus 474 (rijdt via Beckton en East Ham naar Canning Town en Manor Park). Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich voor de aankomst-/vertrekhal bevindt.

Praktische informatie

Het klimaat van Londen lijkt op dat van Nederland, met milde natte zomers en niet al te koude winters. Het prijsniveau in Londen ligt aanzienlijk hoger dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.