Kaart

Rotterdam - Tanger

Vluchtinformatie van Rotterdam naar Tanger

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 114

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Tanger

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Rotterdam – Tanger

 

Rotterdam - Tanger

 

Wanneer zijn vliegtickets van Rotterdam naar Tanger het goedkoopst?

 

Vliegtickets Rotterdam Tanger zijn doorgaans het voordeligst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze bestemming vaker wat lager dan gemiddeld. Wil je weten wanneer je vliegticket Rotterdam Tanger het goedkoopst is, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht en 10 tips voor het vinden van goedkope vliegtickets.

 

Als je wilt weten op welke data tickets Rotterdam Tanger het goedkoopst zijn, zoek dan in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tarieven het laagst zijn. Zodra je vliegtickets gevonden hebt hoef je niet meteen te boeken, want dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen eenvoudig in de gaten houden. Je stelt heel eenvoudig en snel een prijsalarm in, vervolgens word je automatisch gewaarschuwd als de prijs van je ticket Rotterdam Tanger stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Rotterdam naar Tanger?

 

Rechtstreekse vluchten van Rotterdam naar Tanger worden uitsluitend aangeboden door TUI Fly. Deze aanbieder van goedkope vluchten Rotterdam Tanger vliegt ca. twee maal per week op deze route. Indirecte vluchten van Rotterdam naar Tanger zijn ook mogelijk en worden onder meer uitgevoerd door British Airways.

 

Hoe lang is het vliegen van Rotterdam naar Tanger?

 

Directe vluchten van Rotterdam naar Tanger duren ca. 3 uur en 20 minuten. Bij indirecte vluchten van Rotterdam naar Tanger ben je tussen de 10 en 20 uur onderweg. De totale reistijd is bij niet-rechtstreekse vluchten afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt, waar je dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Rotterdam

 

Vluchten van Rotterdam naar Tanger vertrekken allemaal vanaf Rotterdam The Hague Airport, door velen ook wel Vliegveld Zestienhoven genoemd. Het vliegveld van Rotterdam ligt op nog geen 3 kilometer van het centrum van de stad en is na Eindhoven Airport de grootste regionale luchthaven van Nederland.

 

Van Rotterdam naar Rotterdam The Hague Airport: Wie met de auto vanaf het centrum van Rotterdam naar de luchthaven wil gaan, dient de A13 richting Rotterdam The Hague Airport te nemen. Ga je liever met het openbaar vervoer, dan neem je de trein naar Rotterdam Centraal en neemt daar bus 33, die meerdere malen per uur naar het vliegveld rijdt. Een ritje met de bus of auto vanaf het centrum van Rotterdam naar de luchthaven duurt ca. 20 minuten, mits je onderweg niet in files of opstoppingen terecht komt.

 

Wanneer op Rotterdam The Hague Airport aanwezig zijn: Check de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek van je vliegtuig op het vliegveld van Rotterdam Den Haag aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Tanger

 

Het vliegveld van Tanger, officieel Tangier Ibn Battouta Airport geheten, bevindt zich op nog geen half uurtje rijden ten westen van Tanger. Vanaf de luchthaven van Tanger kun je op verschillende manieren naar het centrum van de stad reizen.

 

Van Tangier Ibn Battouta Airport naar het centrum van Tanger: Van en naar Tangier Ibn Battouta Airport rijden geen bussen, dus als je niet wordt afgehaald en geen auto gaat huren kun je het beste een ‘grand taxi’ nemen, deze staan 24 uur per dag bij de officiële taxistandplaats aan de voorkant van de terminal opgesteld. Stap nooit in een kleine lokale taxi: deze mogen wel passagiers afleveren op de luchthaven maar geen nieuwe meenemen, negeer deze dus als zij hun diensten aan je aanbieden. Ga je op het vliegveld van Tanger een auto huren en wil je vervolgens vanaf het vliegveld naar het centrum van Tanger gaat rijden, dan dien je de N1 te nemen.

 

Visum Tanger

 

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hoeven geen visum aan te vragen om van Amsterdam naar Tanger te vliegen, een geldig paspoort is voldoende. Per bezoek mag je maximaal 90 dagen in Marokko blijven.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Tanger

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Tanger

 

In Tanger is het ’s zomers heerlijk warm, waarbij een gemiddelde dagtemperatuur van ca. 28 C heel gewoon is. De winters in Tanger zijn mild, het kwik stijgt dan overdag meestal tot wel ca. 16 C en soms nog hoger. Wil je in Marokko aan het strand gaan liggen, dan kun je het beste tussen mei en oktober naar Tanger vliegen.

 

Vervoer in Tanger

 

Tanger is geen grote stad, alle bezienswaardigheden zijn dus zeer goed lopend te doen. Voor grotere afstanden kun je kiezen uit petit taxis (privétaxi’s, doorgaans rood van kleur) en grand taxis (deeltaxi’s, meestal wit van kleur). Daarnaast rijden er ook talloze bussen en minibusjes in en rondom Tanger maar het is dan wel handig als je een woordje Marokkaans spreekt.

 

Zien en doen in Tanger en omgeving

 

Wat te doen in Tanger: bezienswaardigheden en tips

13 niet te missen ervaringen tijdens een rondreis Marokko

Wat te doen in Nador, Marokko: 10 tips

Vakantie Casablanca: bezienswaardigheden en tips

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per september 2018

 

Tanger: vliegvelden

Tanger: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Tanger

Vergelijk hier hotels in Tanger

Autoverhuur in Tanger

Vind hier huurauto’s in Tanger

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.