Kaart

Vluchten van San Francisco Internationaal naar Amsterdam Schiphol

Vluchtinformatie van San Francisco Internationaal naar Amsterdam Schiphol

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 8795 kilometer

10u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Goedkope vluchten San Francisco – Amsterdam

 

Vliegtickets San Francisco - Amsterdam

 

Wanneer is een vliegticket van San Francisco naar Amsterdam het goedkoopst?

 

Vliegtickets San Francisco Amsterdam zijn doorgaans het goedkoopst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze vluchten het vaakst onder de reguliere prijs. Wil je meer informatie over wanneer een vlucht San Francisco Amsterdam het goedkoopst is en in welke week vliegtickets San Francisco Amsterdam de laagste prijs hebben, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata flexibel zijn en benieuwd bent wanneer een vliegticket San Francisco Amsterdam het laagst in prijs is, dan kun je het beste in de hele maand zoeken want dan zie je direct wanneer de betreffende tickets het goedkoopst zijn. Wil je nog niet meteen gaan boeken, gebruik dan het handige Prijsalarm van Skyscanner om de prijs van het ticket San Francisco Amsterdam waar jouw oog op gevallen is in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm ingesteld hebt krijg je automatisch een melding zodra de prijs van het vliegticket San Francisco Amsterdam stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op de route San Francisco - Amsterdam?

 

Rechtstreekse vluchten van San Francisco naar Amsterdam worden uitsluitend uitgevoerd door KLM. Indirecte vluchten van San Francisco naar Amsterdam zijn mogelijk met onder meer United, British Airways, Delta, SAS en Lufthansa.

 

Hoe lang is het vliegen van San Francisco naar Amsterdam?

 

Rechtstreekse vluchten van San Francisco naar Amsterdam duren gemiddeld 10 uur en 15 minuten. Neem je een indirecte vlucht, dan kan je vliegreis tussen de 13 en 18 uur in beslag nemen, afhankelijk van waar je dient over te stappen en hoe lang je overstaptijd duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in San Francisco

 

Vluchten van San Francisco naar Amsterdam vertrekken vanaf San Francisco International Airport. Het vliegveld van San Francisco bevindt zich 21 km ten zuiden van Downtown San Francisco en is op verschillende manieren te bereiken.

 

Van San Francisco naar San Francisco International Airport: Als je van plan bent om met het openbaar vervoer naar het vliegveld van San Francisco te gaan dan kun je het beste de BART metro nemen, want de Pittsburgh/Bay Point – SFO/Millbrae line stopt op het San Francisco International Airport (SFO) BART station, dat zich in parkeergarage G van de International Terminal bevindt. Daarnaast zijn er diverse bussen die van het centrum van de stad naar de luchthaven rijden, waaronder Route 140, 292, KX en 397 (nachtbus). Ga je met de huurauto naar San Francisco International Airport dan dien je via US 101 te rijden, die via de Interstate 380 te bereiken is. Zodra je in de buurt van de luchthaven bent zie je vanzelf bordjes waarop de afslag naar de inleverlocaties van de autoverhuurbedrijven staat aangegeven.

 

Wanneer op San Francisco International Airport aanwezig zijn: Bekijk op de website van je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor het vertrek van je vliegtuig op San Francisco International Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegveld Amsterdam

 

Amsterdam heeft 1 vliegveld, te weten Amsterdam Airport Schiphol. Deze internationale luchthaven bevindt zich 9 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Je kunt op verschillende manieren vanaf het vliegveld van Amsterdam naar je eindbestemming reizen.

 

Van Schiphol naar het centrum van Amsterdam: Als je vanaf Schiphol naar het centrum van Amsterdam wil gaan kun je het beste de trein nemen. Het treinstation bevindt zich op Schiphol Plaza in de kelderverdieping en is vanuit de aankomsthal gemakkelijk te voet te bereiken. Op dit treinstation stoppen behalve treinen richting het centrum van de stad ook treinen naar onder meer Amsterdam Bijlmer, Amsterdam Zuid en Utrecht. Daarnaast kun je hier enkele internationale treinen nemen, waaronder de Thalys. De treinrit van Schiphol naar het centrum van Amsterdam duurt 15 tot 20 minuten en kost €4,30 voor een enkeltje. Er zijn ook diverse bussen die vanaf Schiphol naar het centrum van Amsterdam en omgeving rijden, waaronder lijn 69 en lijn 397 (Amsterdam Airport Express), welke naar het Leidseplein gaat. Loop hiervoor naar de bushaltes die zich buiten aan de voorkant van Schiphol Plaza bevinden. Hier vind je ook de officiële taxistandplaats.

 

Als je op Amsterdam Airport Schiphol een auto wil gaan huren en vervolgens naar het centrum van Amsterdam wil rijden dien je vanaf het vliegveld de borden naar de A4 richting Utrecht / Haarlem / Amsterdam te volgen. Vervolgens neem je de afslag naar de A10 en daarna afslag S112, waarna je borden naar het centrum van Amsterdam ziet. Een autorit van Schiphol naar het centrum van Amsterdam duurt zonder files en opstoppingen meestal niet langer dan een klein half uurtje.

 

Visum Amsterdam

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je uiteraard geen visum aan te vragen om van San Francisco naar Amsterdam te vliegen. Wel dien je een geldig paspoort bij je te hebben als je het vliegtuig instapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Amsterdam

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Amsterdam

 

Nederland heeft een gematigd klimaat met milde zomers en niet al te koude winters. In de zomer bedraagt de gemiddelde temperatuur gemiddeld 20C, en in de winter wordt het meestal niet kouder dan 5C. Alle seizoenen zijn geschikt voor een stedentrip naar Amsterdam, maar als je niet van mensenmassa’s houdt kun je het beste in de maanden januari, februari of november een stedenreis naar Amsterdam gaan maken, want dan is het in deze stad relatief het rustigst.

 

Vervoer in Amsterdam

 

In het centrum van Amsterdam kun je gebruik maken van trams, bussen en de metro. Een enkele reis met het openbaar vervoer kost €3,00. Met dit enkeltje, dat je bij de chauffeur of conducteur koopt, kun je 1 uur reizen in alle vormen van openbaar vervoer (met uitzondering van de trein) in Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Amstelveen, Schiphol en Weesp. Mocht je van plan zijn om veel van het openbaar vervoer gebruik te gaan maken dan kun je het beste een dagkaart of meerdagenkaart kopen die 1 tot 7 dagen geldig is en waarmee je onbeperkt met alle trams, bussen en de metro kunt reizen. De kosten voor deze kaart bedragen €7,50 tot €34,50, afhankelijk van hoeveel dagen je meerdagenkaart telt.

 

Zien en doen in Amsterdam

 

Gratis doen in Amsterdam: de beste tips en uitjes

Wat te doen in Amsterdam-Noord: de ultieme gids met hotspots

Romantiek ten top met deze 10 Valentijntips in Amsterdam

10x bijzonder en origineel overnachten in Amsterdam

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per september 2018

 

Amsterdam: vliegvelden

Amsterdam: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Amsterdam

Vergelijk hier hotels in Amsterdam

Autoverhuur in Amsterdam

Vind hier huurauto’s in Amsterdam

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.