Kaart

Vliegtickets Belo Horizonte

Belo Horizonte, dat letterlijk “Mooie Horizon” betekent, is de hoofdstad en grootste stad van de Braziliaanse staat Minas Gerais en bevindt zich in het zuidoosten van Brazilië. Dankzij het tropische klimaat is het in Belo Horizonte het gehele jaar door lekker warm. Het WK 2014 valt in de koelste en droogste periode van het jaar, maar zelfs dan is het overdag nog steeds gemiddeld 19 C.

Belo Horizonte heeft een rijke koloniale historie, dus wie het WK voetbal gaat bezoeken kan behalve het Nederlands elftal aanmoedigen ook prachtige historische gebouwen bewonderen of een van de vele musea bezoeken die de stad rijk is. Daarnaast kunt u overal in de stad op terrasjes neerstrijken voor een verfrissend biertje. Voor een lokaal biertje betaalt u gemiddeld R$ 4,75 (€ 1,60) en voor een internationaal biertje ca. R$ 6,00 (€ 2,00). Alle voetbalwedstrijden van het WK Brazilië zullen plaatsvinden in het geheel gemoderniseerde voetbalstadion Estádio Governador Magalhães Pinto, dat zich op korte afstand van het centrum bevindt.

Vanaf Amsterdam is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen naar Belo Horizonte, dus als u vliegtickets Belo Horizonte gaat boeken dient u altijd rekening te houden met een of meer tussenstops. Indien u liever niet te lang onderweg bent kunt u het beste vluchten Belo Horizonte met maximaal één tussenstop zoeken, die bijvoorbeeld worden aangeboden door KLM (overstappen in Sao Paulo) en TAP (overstappen in Lissabon). Heeft u tijdens het WK Voetbal 2014 alle tijd en zoekt u een goedkoop vliegticket Belo Horizonte dan kunt u ook met British Airways (2 keer overstappen), Air France (2 keer overstappen) of Alitalia (2 keer overstappen) vliegen. De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Belo Horizonte bedraagt bij één tussenstop tussen de 14 en 17 uur.

De internationale luchthaven van Belo Horizonte ligt 38 kilometer ten noorden van het centrum van de stad. Op de luchthaven kunt u een taxi of Executive Airport Shuttle Bus naar het centrum nemen, of u kunt als u daar nog de energie voor heeft een goedkope lokale bus nemen en vervolgens overstappen op de metro van Belo Horizonte. In Belo Horizonte kunt u kiezen uit talrijke hotels, variërend van luxe vijfsterren resorts tot goedkope budgetaccommodatie. Wat u ook wenst, een hotel Belo Horizonte kunt u gemakkelijk via Skyscanner vinden en boeken.

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Belo Horizonte

Veelgestelde vragen

Er zijn 2 vliegvelden in Belo Horizonte: Belo Horizonte Tancredo Neves Int. en Belo Horizonte Pampulha.
Delta, Capital Airlines, Qatar Airways, KLM, Qantas, Alitalia, GOL Linhas Aéreas en Virgin Atlantic hebben directe vluchten naar Belo Horizonte.
De goedkoopste maand om te vliegen naar Belo Horizonte is mei.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.