Kaart

Vluchten Düsseldorf

Düsseldorf is een gezellige stad met een grootstedelijke uitstraling en ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Indien u zin heeft in een stedentrip en vliegtickets Düsseldorf kiest dan staat u een korte vakantie vol musea, theaters en andere toeristische attracties te wachten. Daarnaast is Düsseldorf bekend om haar imposante winkelboulevard, die vooral in de weken voor de kerst veel bezoekers uit binnen- en buitenland trekt.

Vervoer

Als uw keuze is gevallen op vliegen Düsseldorf dan reist u nadat u op luchthaven Dusselfdorf geland bent in minder dan een kwartiertje met de S-Bahn naar het centrum van de stad. Düsseldorf zelf zult u waarschijnlijk vooral te voet bekijken, maar als uw benen het even laten afweten kunt u ook de taxi, bus of metro pakken.

Visum

Houders van een Nederlands paspoort of Europese identiteitskaart hebben geen visum nodig om Düsseldorf te bezoeken.

Seizoen

Het klimaat van Düsseldorf toont veel gelijkenissen met dat van Nederland, dus niet al te warme zomers en milde winters.

Openingstijden

Vrijwel alle winkels in het centrum van Düsseldorf zijn van maandag tot en met zaterdag open van 10:00 tot 20:00.

Banken: geopend van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:00. Op vrijdag zijn de meeste banken om 15:00 gesloten

Restaurants en cafés: meestal geopend van 11:30 tot 13:30 en van 18:00 tot 22:00

Fooien

U hoeft in restaurants geen fooi te geven, maar de meeste mensen ronden de rekening naar boven af of geven plm. 5 tot 10% fooi.

Informatie en noodgevallen

Alarmnummer: 112

Nederlands Consulaat-generaal in Düsseldorf: Kennedydamm 24, (Sky Office, 7e verdieping), 40476 Düsseldorf. Tel.: +49 211 179301-0

Bezienswaardigheden

Düsseldorf trekt vooral in de aanloop naar de kerst veel bezoekers, dankzij de beroemde kerstmarkt die hier elk jaar plaatsvindt. Bezoekt u Düsseldorf buiten het kerstseizoen dan hoeft u zich ook niet te vervelen, want In Düsseldorf vindt u talloze musea, theaters en galerieën. Houdt u van een lekker Duits biertje, breng dan een bezoekje aan de ‘langste bar ter wereld’.

Bent u op zoek naar vluchten van Düsseldorf dan kan Skyscanner u helpen de goedkoopste vliegtickets te vinden. Bovendien kunt u via Skyscanner talloze aanbiedingen voor hotels Dusseldorf vinden.

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Düsseldorf

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.