Kaart

Vliegtickets Europa - snel en uitgebreid zoeken

Geen continent is zo veelzijdig als Europa. Dankzij de geschiedenis van dit werelddeel, dat ver in de tijd terug gaat, heeft elk land binnen Europa door de eeuwen heen een eigen taal en cultuur ontwikkeld. Daarnaast is de natuur in Europa zeer veelzijdig, variërend van polderlandschappen en waterrijke gebieden tot steppen, bossen, meren en gebergten. Indien u goedkope vliegtickets Europa zoekt gebruik dan Skyscanner, want met deze vliegticket zoekwebsite kunt u razendsnel goedkope vliegtickets vinden naar vrijwel alle bestemmingen binnen Europa.

Europese bestemmingen

Als u goedkope vliegtickets Europa zoekt kunt u kiezen uit talloze bestemmingen. Er zijn diverse Europese steden die zeer centraal binnen Europa gelegen zijn, zoals Amsterdam en Frankfurt. Deze steden bieden niet alleen efficiënte vliegverbindingen naar talloze andere Europese steden, ze zijn ook zelf een geliefde bestemming voor toeristen.

Amsterdam is een compacte stad, en populaire bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Museum, de Wallen en de Grachtengordel zijn zeer goed te voet, met de tram of zelfs op de huurfiets te ontdekken. Ook de stad Frankfurt is een bezoekje meer dan waard, een moderne stad vol wolkenkrabbers waar jaarlijks de beroemde Frankfurter Buchmesse wordt gehouden.

Indien u een specifieke regio gaat bezoeken in Europa dan kan het handiger zijn om een vliegticket Europa te kiezen dat wat dichter bij uw eindbestemming ligt. Gaat u bijvoorbeeld de Britse eilanden of Ierland bezoeken dan kunt u het beste vliegen naar Londen, Belfast of een van de kleinere Britse luchthavens zoals Edinburgh. Echter, als u naar Zuid-Europa gaat dan kunt u echter beter kiezen voor vliegtickets Madrid, vluchten naar Rome of tickets Athene.

Populairste bestemming in Europa en topattracties

De populairste toeristische bestemming van Europa is Parijs, een stad van wereldformaat die jaarlijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. In deze prachtige en romantische stad vindt u beroemde bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe, de Notre Dame, de Basilique du Sacré-Coeur en de Moulin Rouge. Kunst- en cultuurliefhebbers mogen het Centre Georges Pompidou absoluut niet overslaan, een modern cultureel centrum waar niet alleen exposities worden gehouden, maar waar u ook het theater kunt bezoeken voor toneel-, dans-, bioscoop- en muziekvoorstellingen. Indien u van ballet houdt is het tevens aan te bevelen om naar het Palais Garnier te gaan, een prachtig gebouw uit de negentiende eeuw dat uitbundig versierd is met bladgoud, marmer en fresco’s, en waar tevens een museum voor theatergeschiedenis gevestigd is.

Tip

Ondanks dat het IJzeren Gordijn al jaren geleden gevallen is zijn sommige Oost-Europese steden nog redelijk onontgonnen. Houdt u niet van massa’s toeristen, kies dan voor een bijzondere bestemming in het oosten van Europa, zoals bijvoorbeeld het moderne Warschau in Polen, het prachtige Budapest in Hongarije of het historische Sint Petersburg in Rusland.

Vliegtickets per land

goedkope vliegtickets naar Albaniëgoedkope vliegtickets naar Luxemburg
goedkope vliegtickets naar Belgiëgoedkope vliegtickets naar Macedonië
goedkope vliegtickets naar Bosnië en Herzegovinagoedkope vliegtickets naar Malta
goedkope vliegtickets naar Bulgarijegoedkope vliegtickets naar Moldavië
goedkope vliegtickets naar Cyprusgoedkope vliegtickets naar Montenegro
goedkope vliegtickets naar Denemarkengoedkope vliegtickets naar Nederland
goedkope vliegtickets naar Duitslandgoedkope vliegtickets naar Noorwegen
goedkope vliegtickets naar Estlandgoedkope vliegtickets naar Oekraïne
goedkope vliegtickets naar Faeröergoedkope vliegtickets naar Oostenrijk
goedkope vliegtickets naar Finlandgoedkope vliegtickets naar Polen
goedkope vliegtickets naar Frankrijkgoedkope vliegtickets naar Portugal
goedkope vliegtickets naar Gibraltargoedkope vliegtickets naar Roemenië
goedkope vliegtickets naar Griekenlandgoedkope vliegtickets naar Rusland
goedkope vliegtickets naar Guernseygoedkope vliegtickets naar Servië
goedkope vliegtickets naar Hongarijegoedkope vliegtickets naar Slovenië
goedkope vliegtickets naar Ierlandgoedkope vliegtickets naar Slowakije
goedkope vliegtickets naar Italiëgoedkope vliegtickets naar Spanje
goedkope vliegtickets naar Kosovogoedkope vliegtickets naar Tsjechië
goedkope vliegtickets naar Krimgoedkope vliegtickets naar Verenigd Koninkrijk
goedkope vliegtickets naar Kroatiëgoedkope vliegtickets naar Wit-Rusland
goedkope vliegtickets naar Letlandgoedkope vliegtickets naar Zweden
goedkope vliegtickets naar Litouwengoedkope vliegtickets naar Zwitserland

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.