Kaart

Vluchten Maastricht

Naar Maastricht

Vluchten Maastricht landen op een van de grotere vliegvelden van Nederland, Maastricht Aachen Airport. Dagelijks landen op dit vliegveld, dat haar naam dankt aan de ligging tussen Maastricht en Aken, tientallen lijndiensten en chartervluchten afkomstig uit alle uithoeken van Europa. Op de begane grond van de terminal bevinden zich de aankomst- en vertrekhal, waar zich diverse faciliteiten bevinden, waaronder een informatiebalie, een geldautomaat, cafés, belastingvrije winkels en restaurants. Op de eerste etage in het terminalgebouw is het restaurant Travel Inn gevestigd, dat ook voor bezoekers toegankelijk is. Daarnaast bevindt zich op het vliegveld een Tulip Inn hotel, dat tevens over een eigen restaurant beschikt. Via het luchthaventerras van het hotel kunt u vertrekkende passagiers uitzwaaien en vrienden en familie die met vluchten Maastricht naar Nederland komen zien landen.

Indien u kiest voor een vlucht Maastricht dan kunt u zichzelf onderdompelen in een stukje Nederlandse geschiedenis, want dichtbij Maastricht Aachen Airport ligt de mooie en Bourgondische Limburgse stad Maastricht, die rijk is aan Romeinse architectuur. In de stad, die bezaaid is met nauwe bochtige straatjes, kunt u eindeloos winkelen en het imposante plein het Vrijthof staat vrijwel het gehele jaar vol terrasjes waar u gezellig kunt borrelen. Ook de Duitse stad Aken ligt niet ver van de luchthaven en is vooral bekend om het warme vulkanische bronwater dat al ten tijden van het Romeinse Rijk geliefd was. Tot op de dag van vandaag bezoeken ieder jaar tienduizenden mensen de baden in de "Carolus thermen", dus indien uw keuze valt op vliegen Maastricht dan kunt u gegarandeerd heerlijk ontspannen.

Bent u op zoek naar vliegtickets Maastricht dan bent u bij Skyscanner op het juiste adres, want Skyscanner vergelijkt voor u honderden vluchten en vliegtickets Maastricht op websites van luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus zodat u altijd verzekerd bent van de goedkoopste tickets.

Met Skyscanner vindt u razendsnel de goedkoopste vliegtickets Maastricht, of u nu een korte zakenreis moet maken of een paar weken op vakantie naar Maastricht of omgeving gaat. Skyscanner is gratis en heel eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen maar op te geven dat u vliegtickets Maastricht zoekt en Skyscanner doet de rest voor u. Met Skyscanner bespaart u veel tijd en geld, want u hoeft nooit meer naar diverse websites te gaan om de goedkoopste vliegtickets Maastricht te vinden. Skyscanner toont alle prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus waarna u zelf kunt kiezen welk vliegticket Maastricht het beste bij u past. Vervolgens kunt u rechtstreeks boeken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau, u betaalt dus nooit extra toeslagen of commissie.

Zijn uw reisdata flexibel? Bij Skyscanner kunt ook op een eenvoudige manier te weten komen wat de goedkoopste data zijn om te vliegen naar Maastricht, binnen een bepaalde maand of zelfs binnen een heel jaar. En als u nog niet weet waar u heen wilt vliegen kunt u als bestemming ‘overal’ invullen, waarna Skyscanner laat zien wat de goedkoopste bestemmingen zijn voor de door u gekozen reisperiode. Ontdek onderstaand wat de goedkoopste vliegtickets Maastricht zijn.
Ook hotels Maastricht vindt u op Skyscanner. De beste aanbiedingen voor een hotel Maastricht.

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Maastricht

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.