Kaart

Vliegtickets Toscane

Veelvuldig vereeuwigd op schilderdoek, de prachtige landschappen van Toscane aan de westkust van Italië. Als u op zoek bent naar vliegtickets Toscane na het het zien van de film Toscaanse Bruiloft kunt u kiezen om te vliegen naar Florence of Pisa. 

Boek een vlucht Toscane en open uw ogen voor rode papavervelden, glooiende groene valleien en wijngaarden, mooie gevoelige pastavormen, middeleeuwse dorpjes, levendige schilderijen, sculpturen en iconische idyllische boerderijen genesteld onder een geschilderde pastel blauwe hemel.

Toscane is zowel stad als platteland, rustiek en verfijnd, levendig en rustig, oud en modern. Van designermode in Florence tot de scheve toren in Pisa, de David van Michelangelo tot Leonardo Da Vinci, skiën in de bergen in de winter tot zonnebaden op gouden stranden in de zomer. Lokale markten overstromen met traditionele handgemaakte goederen en verse producten zoals honing en olijfolie en kaas. Maak uw eigen pasta, ontdek de geheimen van de Toscaanse keuken met een kookcursus die u laten watertanden. Maak een ​​fietstocht door de wijnstreken, wandel in de nationale parken of bezoek het Manhattan van de middeleeuwen; San Gigmignano.

Bekijk de roze-gekleurde marmer van de Duomo in Florence, eet gelato in Lucca, drinken koffie in eigenzinnige cafeetjes in Siena, bewonder de ruïnes in Pisa of ontsnap naar de Toscaanse Archipel voor eilanden als Elba, Montecristo en Gorgonia. Uw zorgen smelten als sneeuw door de zon in de thermische baden van het prachtige Maremma. Geniet van een luxe spa of probeer de lokale watervallen voor gratis openluchttherapie. Als de zon schijnt, direct naar Viareggio voor de prachtige stranden. De Toscaanse schoonheid betoverd iedereen. 

Vluchten naar Toscanië

Foto's van Old Fogey

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.