Kaart

Vliegtickets vanaf Duitsland - Skyscanner

Zoekt u goedkope vliegticket aanbiedingen, of woont u nabij de Duitse grens of in Duitsland? Dan kan het zinvol zijn om te zoeken naar goedkope vluchten vanaf Duitsland. De Duitse vliegvelden die de meeste Nederlandse passagiers ontvangen zijn Keulen Bonn Airport en Düsseldorf Airport, maar daarnaast kan het ook interessant zijn om vanaf Münster Osnabrück International Airport naar uw vakantiebestemming te reizen.

Vervoer naar luchthavens in Duitsland

Keulen Bonn Airport is eenvoudig per auto te bereiken. U neemt als u op de A59 rijdt de afslag naar de luchthaven (Flughafen) en rijdt vervolgens naar de terminals of parkeergarages. Laat u uw auto liever thuis, dan kunt u vanaf Keulen en Bonn per bus naar de luchthaven reizen of de hogesnelheidstrein nemen vanaf Amsterdam.

Ook Düsseldorf Airport is snel en gemakkelijk per auto te bereiken. Neem als u op de A44 rijdt de afslag naar de luchthaven (Flughafen) en rijdt vervolgens rechtstreeks naar de terminals of parkeergarages. Gaat u liever niet met de auto, dan zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Düsseldorf naar het vliegveld rijden. Bovendien kunt u de hogesnelheidstrein vanaf Amsterdam naar de luchthaven nemen.

Indien u met de auto naar Münster Osnabrück International Airport gaat rijdt u als u vanuit de richting Nederland komt naar de A30 en neemt de afslag Ibbenbüren. Komt u met de trein, dan dient u naar station Münster, Osnabrück of Ibbenbüren te reizen, waarna u een bus of taxi kunt nemen naar het vliegveld.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

Vanaf Keulen Bonn Airport, Düsseldorf Airport en Münster Osnabrück International Airport kunt u naar diverse steden en zonnige vakantiebestemmingen reizen, zoals Londen, Zürich, Malaga, Tenerife en Antalya. De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die op Keulen Bonn Airport vliegen zijn GermanWings, Air Berlin, Norwegian, Easyjet, Flybe, Ryanair en Turkisch Airlines. Luchtvaartmaatschappijen die Düsseldorf Airport aandoen zijn onder andere KLM, Easyjet, Corendon, Eurowings, TAP Portugal en TUIFly, en Münster Osnabrück International Airport wordt onder andere gebruikt door Ryanair, Air Berlin, Lufthansa en Sun Express.

Faciliteiten

De regionale Duitse luchthavens van Keulen Bonn Airport, Düsseldorf Airport en Münster Osnabrück International Airport beschikken allemaal over belastingvrije winkels, cafés, restaurants en talloze andere faciliteiten, waaronder een geldwisselkantoor en een gebedsruimte.

Populaire vluchten vanaf Duitsland naar...

Foto's van Flickr/Jw Wu

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.