Kaart

Vliegtickets vanaf Dubai vergelijken op Skyscanner

Woont of verblijft u op dit moment in Dubai en wilt u naar huis of op vakantie gaan? Zoek dan naar goedkope vliegtickets vanaf Dubai, want vanaf deze luchthaven vliegen talloze luchtvaartmaatschappijen naar diverse bestemmingen binnen Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Amerika en Australië

Vervoer naar de luchthavens van Dubai

Dubai International Airport, zoals de luchthaven van Dubai officieel heet, is zeer goed per auto, taxi en het openbaar vervoer te bereiken. De snelste manier om op het vliegveld van Dubai te komen is wellicht met de metro, die van 6:00u tot 23:00u van en naar de luchthaven rijdt. De Rode Lijn stopt in Terminal 1 en Terminal 3, terwijl de Groene Lijn in de Airport Free Zone stopt, vanwaar u naar Terminal 2 kunt lopen. Daarnaast zijn er talloze stadsbussen met de luchthaven als eindbestemming. Ook rijden er Dubai International Airport shuttlebussen vanaf meer dan 80 hotels in het centrum van de stad naar de luchthaven. Indien u met de auto naar Dubai International Airport gaat dient u naar de D70 te rijden en vervolgens de D89 richting de luchthaven te nemen.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven van Dubai is de grootste luchthaven in de regio en heeft 4 terminals, waarvan 3 passagiersterminals die weer onderverdeeld zijn in Concourses. Dagelijks vliegen vanaf dit moderne grote vliegveld meer dan 100 nationale en internationale maatschappijen, zoals KLM, British Airways, Air France, Emirates, Delta Air Lines, Singapore Airlines, Royal Brunei Airlines, Qantas en Air China, naar allerlei bestemmingen wereldwijd, variërend van Amsterdam tot Sydney. Daarnaast zijn er ook enkele regionale en budgetmaatschappijen, zoals Flydubai, Fars Air Qeshm, Air India Express en Jet Airways, die vanaf Dubai International Airport naar allerlei regionale en verdere bestemmingen vliegen, zoals Ankara, Mumbai, Riyadh en Jeddah.

Faciliteiten

Dubai International Airport is een moderne luchthaven die over talloze voorzieningen beschikt, zoals belastingvrije winkels, cafés en restaurants, VIP lounges, gebeds- en meditatieruimtes, een apotheek, een kapper, draadloos internet, een wisselkantoor, bagagekluizen en geldautomaten.

Tip: Moet u nog even wachten op uw vlucht? Dan hoeft u zich niet te vervelen, want op de luchthaven van Dubai hebben ze er alles aan gedaan om reizigers optimaal comfort te bieden. Neem bijvoorbeeld een duik in het zwembad van Dubai International Hotel, dat zich in de terminal bevindt, bezoek de prachtige Zen Gardens (ingang bij gate B7 of gate B27) of doe even een dutje in de Snoozecube (in Terminal 1, bij gate C22). 

Foto's van Flickr/ADTeasdale

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.