Kaart

Vliegtickets vanaf Lille vergelijken op Skyscanner

Woont u in Zeeland, Noord-Brabant of België en bent u van plan om een vlucht te boeken? Dan dient u zeker ook even naar vliegtickets vanaf Lille te zoeken, want Lille ligt op een klein anderhalf uurtje rijden van u vandaan, en vanaf de luchthaven van Lille vertrekken dagelijks diverse budgetmaatschappijen naar allerlei vakantiebestemmingen in Frankrijk, Europa en Noord-Afrika.

Vervoer naar de luchthaven van Lille

Lille Airport, ook vaak Lille-Lesquin Airport of Lesquin Airport genoemd, is goed met de auto en shuttlebus te bereiken. Vanuit het centrum van Lille rijdt dagelijks vrijwel elk uur een shuttlebus naar de luchthaven. De halte van de shuttlebus bevindt zich bij de hoofdingang van het Euralille winkelcentrum, dat zich op enkele minuten loopafstand van zowel treinstation Gare Lille Flandre als treinstation Gare Lille Europe bevindt. Gaat u met uw eigen (huur)auto naar het vliegveld van Lille, dan dient u eerst richting Gent te rijden en dan de E17 richting Lille te nemen. Nadat u de ring van Lille (E42) bent gepasseerd vervolgt u uw weg op de E17 en neemt de afslag Aéroport Lille Lesquin. Daarna volgt u de borden naar de luchthaven.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen

De luchthaven van Lille wordt momenteel voornamelijk gebruikt door budgetmaatschappijen, waaronder HOP!, Easyjet, Jetairfly, Ryanair, Transavia en Vueling. Met deze prijsvechters kunt u vliegen naar allerlei binnenlandse, Europese en Noord-Afrikaanse bestemmingen, waaronder Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Toulouse, Ajaccio, Perpignan, Agadir, Djerba, Marrakech, Oujda, Algiers en Venetië. Daarnaast vliegt ook Air France vanaf Lille, naar binnenlandse bestemmingen als Marseille en Nice. Ook vertrekken tijdens het vakantieseizoen diverse chartermaatschappijen vanaf Lille, zoals Thomas Cook Airlines en Volotea, die naar zonnige oorden als Split, Dubrovnik, Ajaccio, Bastia en Montpellier vliegen.

Faciliteiten

Lille Airport is geen grote luchthaven, maar desondanks beschikt het over een aantal nuttige faciliteiten, zoals enkele restaurants, wat (belastingvrije) winkels, een zakenlounge en een kiosk. Daarnaast kunnen wegbrengers en bezoekers goedkoop parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein P2. Mocht u een zeer vroege of late vlucht nemen dan kan het aan te bevelen zijn om een hotel nabij het vliegveld van Lille te boeken. Rondom Lille Airport bevinden zich enkele budget- als middenklasse hotels, er is dus voor elk gewenst budget genoeg keus.

Tip: Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets en woont u in het zuidwesten van Nederland? Vergelijk dan behalve vliegtickets vanaf Lille ook vliegtickets vanaf Brussel, vliegtickets vanaf Antwerpen en vliegtickets vanaf Eindhoven.  

Flexibele bestemming? Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer.

Luchthavens in de buurt van Lille

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.