Bogota

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Santa Lucia Boutique Spa, Hotel Tequendama Bogotá en NH Bogotá Urban 26 Royal drie van de beste goedkope hotels in Bogota. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Bogota zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Bogota?

9,8
Fans van geschiedenis
9,0
Avontuurlijke Reizigers
9,0
Fijnproevers
8,9
Rugzaktoeristen
8,5
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (91)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
24-10-15

intesting stad, alles is goed te bereiken met de bus, winkels en bars in elk-categorie, voor grotere supermarkten die u nodig hebt om uit te gaan van het centrum

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
12-08-17

Gelegen ten oosten van de Andes, Bogota is de hoofdstad van Colombia en grootste stad met een bevolking meer dan ongeveer zeven miljoen euro. Toen ik daar was in 2009, merkte ik dat de trottoirs en straten waren schoon, en er leek een gewapende soldaat op zowat elke straat. Ik hield van de stad, en ik zou terug gaan als ze de kans krijgen.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
27-07-14

Ik zou Bogota aanraden aan iedereen! Het is een mooie stad met geweldige mensen en een comfortabel klimaat. Er zijn een aantal dingen te doen en te zien in deze stad. Hoewel niet verplicht is het goed om een ​​basis greep op het Spaans voor een bezoek aan de meerderheid van de mensen niet spreken Engels

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
09-07-14

Bogota is erg oostkust zoals bij baksteen kleur gebouwen en kleine stad de Europese architectuur. Een stad gelegen op hoogte meer dan 8000 voet, vol leven, geschiedenis, cultuur, eten en muziek!

Plan een reis naar Colombia