Leticia

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Cabañas Yakuruna, Zuruma Hotel en Omshanty Jungle Lodge drie van de beste goedkope hotels in Leticia. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Leticia zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Leticia

vanaf € 63
vanaf € 61

Wat zeggen reizigers over Leticia?

9,8
Groene Reizigers
9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (6)
Ramona Flume
Ramona FlumeAustin
06-01-17

Leticia is de meest zuidelijke stad van Colombia en hoewel de stad zelf is bescheiden in omvang, de bruisende haven is een van de grootste op de rivier de Amazone. Het is een levendige jungle stad, vol spannende straat eten, de rivier exploratie excursies en nabijgelegen inheemse gemeenschappen die bezoekers kunnen ervaren als onderdeel van de recent verdedigde eco-toerisme in het gebied. Wat bezienswaardigheden die u kiest om te zien, Leticia is een prachtige stad om oude Colombiaanse en Amazone manieren van het leven te ontdekken.

Carlos Castillo
Carlos CastilloBogota
13-08-13

Het nemen van een bad in de rivier de Amazone. Dit meer wordt genoemd "Yahuarcaca". Bootjes en kajakken zijn de enige manier om toegang te krijgen. Zorg ervoor dat je er naartoe te gaan.

Charles Meier
Charles MeierStockholm
06-01-17

Leticia in Amazonas was een mooie ervaring. Ik studeerde Spaans aan de Amazon Spaanse College (www.amazonspanishcollege.com) en ontmoette veel van de lokale bevolking.

Andreitha Castillo
Andreitha CastilloLeticia
06-01-17

Supr Chevere Leticia (Y)

Plan een reis naar Colombia