Pereira

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Don Alfonso, El Gran Hotel de Pereira en Hotel Soratama drie van de beste goedkope hotels in Pereira. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Pereira zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Pereira?

9,8
Rugzaktoeristen
7,4
Hipsters
Beoordelingen van leden (6)
Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
29-07-14

Pereira is een kleine stad die je rond kunt lopen in de hele dag. Ik zou het echter niet aanraden als je waarschijnlijk blaren krijgt, en de warmte zal om u te krijgen. Het is een geweldige plek om te verblijven als u een bezoek aan de Coffee Gewest. Een stillere en schonere stad zou Armenië zijn, maar het heeft minder van een nachtleven. Pereira heeft ook grote keuken om zo goed te verkennen.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
07-11-12

Mooie stad vlak bij de overgang tussen de Valle del Cauca en de Eje Cafetero. Zeer groene omgeving, mooi weer weer, en dicht bij enkele van de beste koffie producerende gebieden in de wereld

Erick Bonilla
Erick BonillaBarva
06-01-17

Mooie stad, zo niet stoppen hier een bezoek aan Pereira naar een authentieke ervaring in het veld.

Marco Rodriguez
Marco RodriguezBuga
06-01-17

Pereira, im Kaffee-Dreieck Kolumbiens gelegen, ist eine wirklich empfehlenswerte Stadt und immer ein Besuch wert. Herrliches Klima und guter Ausgangspunkt für Touren in die berühmte Kaffeezone des südamerikanischen Landes.

Plan een reis naar Colombia