Santiago de Cuba

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Iberostar Casa Granda, Meliá Santiago De Cuba en Fernandez Room Rentals drie van de beste goedkope hotels in Santiago de Cuba. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Santiago de Cuba zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Santiago de Cuba?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (16)
Monica Suma
Monica SumaNew York City
29-05-14

Santiago de Cuba is de op een na grootste stad van het land en de geboorteplaats van de Cubaanse revolutie. Dit waar de traditionele dansen, EL Son, kreeg zijn start en waarbij een grote meerderheid van de Afro-Cubaanse gemeenschap woont. Een bewijs daarvan zijn de hogere aantallen Santeria ingewijden, dragen allemaal witte kleding. Enkele van de beroemdste muzikanten van Cuba, met inbegrip van Compay Segundo, Ibrahim Ferrer en Eliades Ochoa zijn hier geboren, die allen deel aan de Buena Vista Social Club. Op 1 januari 1959, Fidel Castro uitgeroepen tot de overwinning van de Cubaanse Revolutie vanaf een balkon op Santiago de Cuba het stadhuis. De stad zelf is een commerciële drukte als geen ander in Cuba, de belangrijkste lanen geflankeerd door leveranciers aan de ene of de andere kant verkoop van diverse items uit de ingangen van hun gebouwen.

Freddie Wise
Freddie WiseLonden
04-02-13

Ik stel voor dat je het restaurant La Careta proberen wanneer u deze stad te bezoeken en kijken naar de zonsondergang vanaf het dak van het Hotel Casa Grande terras van nippend hun heerlijke Pina Colada.

Thomas Foran
Thomas ForanCromwell
16-10-14

wat een bruisende stad ... gevuld met kunstwerken ... en veel dansgezelschappen

Brad Krulicki
Brad KrulickiCambridge
06-01-17

Ik terug gaan in een nanoseconde !!

Plan een reis naar Cuba