Vigan

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Metro Vigan Inn Annex, CASA DE SOLEDAD en Prosperity Inn drie van de beste goedkope hotels in Vigan. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vigan zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vigan?

9,8
Fans van geschiedenis
8,3
Wellness
8,3
Hipsters
8,2
Fans van de buitensport
8,2
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (16)
Barbie Ann Orcena
Barbie Ann Orcena
13-07-14

De stichting van de beroemde klokkentoren van Vigan! Het is onmiskenbaar een sterke na veel eeuwen. Deze muren hebben een belangrijke rol in het leven van de Vigan mensen gespeeld, gezien de geschiedenis van de Bell Tower. Deze muren zijn gebouwd van stenen die is waarom het zeer verbazingwekkend hoe het duurde door de tijd. Bent u een historicus? Nou, vistuig jezelf en het verkennen van deze historische plek om je zeer nieuwsgierige geest te beantwoorden!

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
27-10-13

Historische koloniale stad aan de noordwestkust van Luzon Filippijnen. Tekenen van Spaanse koloniale invloed, maar ook Chinese invloed vanwege de lange handel banden met China. Sfeervolle straten van kasseien en oude vervallen gebouwen zorgen voor een bijzondere sfeer in Vigan. Mist de echt lawaaierige verkeer van andere Filippijnse stad. Ik hou van het feit dat voor het grootste deel, Vigan is nog steeds een 'echte' stad en is niet overgenomen door het toerisme zijn genomen. Geweldige manier om de stad te bezichtigen is op de rug van paard en wagen.

Minette Raymundo
Minette RaymundoSingapore
18-02-13

Vigan City is de hoofdstad van Ilocos Sur en de zetel van de provinciale overheid. De stad ligt aan de westelijke kust van het grote eiland Luzon en wordt geconfronteerd met de Zuid-Chinese Zee en ligt op 408 kilometer ten noordwesten van Manila. De naam Vigan kwam van het Ilocano woord "kabiga-an" met betrekking tot de plant "Biga", dat is een knolgewas die ooit groeiden langs de oevers van de rivieren.

Elaine Grace
Elaine Grace
06-01-17

Ik en mijn klasgenoten neemt foto van dit "kalesang upuan 'dat is wat ik noem het hehe ..: D

Plan een reis naar Filipijnen