Delphi

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Villa Apollonia, Hotel Castalia en Terracotta drie van de beste goedkope hotels in Delphi. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Delphi zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Delphi?

Beoordelingen van leden (11)
Andreas L
Andreas LSalamina Town
10-03-15

Na de Acropolis, Delphi is de meest populaire archeologische site in Greece.A reis naar Delphi is opgenomen in zowat elke tour route en is veruit de meest populaire dagtrip. Veel mensen weten niet eens waarom ze gaan Delphi. Het is gewoon iets wat ze weten dat ze moeten doen als ze naar Griekenland.

Despina F
Despina FAthene
02-10-14

Aan de voet van de berg Parnassos, binnen de hoek gevormd door de twee rotsen van de Phaedriades, ligt de Pan-Helleense heiligdom van Delphi, waarvan de meest beroemde orakel van het oude Griekenland had. Delphi werd beschouwd als het centrum van de wereld. Volgens de mythologie, het is hier dat de twee eagles door Zeus verstuurd vanaf de uiteinden van het universum aan de navel van de wereld te vinden voldaan. Het heiligdom van Delphi, gevestigd in een spectaculair landschap, was gedurende vele eeuwen het culturele en religieuze centrum en symbool van de eenheid van de Griekse wereld. De oudste vondsten op het gebied van Delphi, die dateren van de neolithische periode (4000 voor Christus), afkomstig uit de Korykeion Andron, een grot op Parnassos, waar de eerste rituelen plaatsvonden. De overblijfselen van een Myceense nederzetting en begraafplaats werden ontdekt in het heiligdom, maar sporen van bewoning zijn zeldzaam en zeer fragmentarisch tot de achtste eeuw voor Christus, toen de cultus van Apollo werd opgericht en de ontwikkeling van het heiligdom en het orakel begon. De eerste steen tempels van Apollo en Athena, die ook officieel onder de naam "Pronaia" of "Pronoia" werd vereerd en had haar eigen heiligdom, werden gebouwd aan het eind van de zevende eeuw voor Christus. Volgens de literaire en archeologisch bewijs andere goden werden geassocieerd met het heiligdom; deze opgenomen Artemis, Poseidon, Dionysus, Hermes, Zeus Polieus, Hygeia en Eileithyia.

Shivangi
ShivangiBombay
06-01-17

Dit kleine stadje was het hoogtepunt van mijn reis. We besloten te rijden naar deze plek voor een dag. Ik had verwacht dat het een gewone niet zo mooie rit zijn. maar ik was geschokt. Het is verbazingwekkend hoe het landschap verandert binnen 20 minuten van het station van Athene. Vol heuvels, Momastaries bovenop heuvels. Het is prachtig. Toen we eindelijk aangekomen in anderzijds dit modelsysteem stadje, het was geweldig. Lokale taverna ahev groot ding sto aanbod. dit deel is niet zwaar toeristisch net * nog *. Delphi heeft de best bewaarde amfitheater in Griekenland en in oldern tijden werd beschouwd als het centrum van het heelal. Pretty Opmerkelijk ik zeggen!

Athanasios K
Athanasios K
10-11-14

De tempel van Apollo en het museum van Delphi

Plan een reis naar Griekenland