Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Friedrichshafen airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Friedrichshafen

Auto huren Friedrichshafen

Het Zuid-Duitse Friedrichshafen kent een bijzondere band met de luchtvaart. De eerste zeppelinvluchten vertrokken vanuit Friedrichshafen en tot op de dag van vandaag neemt dit historische feit een centrale plaats in de stad in. Toeristen kunnen het luchtvaartmuseum Dornier Muzeum bezoeken, het Zeppelin Museum bekijken of een Zeppelintocht maken over de stad en het prachtige gebied er omheen. Buiten een voorliefde voor de luchtvaar heeft Friedrichshafen nog veel meer te bieden. Perfect gelegen aan de Bodensee is het uitzicht op dit meer, wat een deel van de grens met Zwitserland uitmaakt, ongekend mooi. Ook de Schlosskirche, het stadscentrum en de bergen in de omgeving van de stad zijn een bezoek meer dan waard. Huur met Skyscanner een auto in Friedrichshafen en geniet van een vakantie vol avontuur.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Friedrichshafen?

Op het vliegveld van Friedrichshafen zijn verschillende internationale en nationale autoverhuubedrijven actief. Op de luchthaven zijn Avis, Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Jacobi, National en Sixt te vinden. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich tegenover de temrinal ter hoogte van het treinstation.

Benzinepomp in de buurt van Friedrichshafen

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Wanneer de tank niet vol is bij inlevering, kunnen er extra kosten worden berekend.

De benzinepomp die het dichtst bij vliegveld Friedrichshafen ligt en op de route naar het centrum van de stad te vinden is, ligt op 2 kilometer en ongeveer 4 minuten rijden met een huurauto van de luchthaven. Vanaf vliegveld Friedrichshafen gaat de route via de Am Flugplatz rechtsaf de K7791 op richting Friedrichshafen. Ga vervolgens linksaf de K7728 op en neem op de rotonde de eerste afslag naar de B30 richting Friedrichshafen. Op de Ravensburgerstrasse bevindt zich aan de rechterkant een tankstation.

Vanaf vliegveld Friedrichshafen

Van vliegveld Friedrichshafen naar het centrum van de stad is ongeveer 4,5 kilometer en zon 8 minuten rijden met een huurauto. Ga vanaf het vliegveld via de Am Flugplatz rechtsaf de K7791 op en vervolgens linksaf de K7728 op. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de B30/Ravensburgerstrasse en op de volgende rotonde de derde afslag om de weg te vervolgen. Neem op de volgende rotonde de tweede afslag en op de rotonde daarna de derde afslag naar de L328a/Ailingerstrasse richting het centrum danwel de haven van Friedrichshafen.

Op bestemming aankomen

Friedrichshafen

Friedrichshafen is een plek waar vele prachtige dingen samenkomen. Een ontzettend mooi uitzicht op de Bodensee en Zwitserland, de bergen waar het heerlijk wandelen en fietsen is, interessante musea en een stadscentrum waar lekker geslenterd en genoten kan worden. Friedrichshafen is een moderne stad met liefde voor luchtvaart en genieten van de natuur. De haven van de stad is het centrum van gezelligheid met allerlei restaurantjes, bars en een fijne promenade. De relaxte sfeer in de bruisende stad is wat veel reizigers naar Friedrichshafen trekt. Huur een auto op vliegveld Friedrichshafen en ontdek de stad en haar prachtige omgeving. Pakeren kan op de meeste plekken in de stad zonder problemen, het parkeertarief is op veel plekken maximaal €4,00 per 10 uur.

Zürich

Op ongeveer 2 uur rijden met een huurauto en 135 kilometer van Friedrichshafen ligt het Zwitserse Zürich. Reizigers die meer van het gebied rondom de Bodensee en wat van Zwitserland willen zien, is een trip naar Zürich een aanrader. De route naar de stad leidt langs de Bodensee en Winterhur naar Zürich wat aan de Zürichsee ligt. Zürich is een prachtige stad met veel indrukwekkende architectuur, cultuur en geschiedenis. Door de prachtige ligging aan een meer en tussen de bergen is de natuur nooit ver weg en zijn de uitzichten adembenemend. Bezoek de kerken Grossmünster en Fraumünster, de Hardturm, de oude Raadszaal en slenter door het prachtige hisortische stadscentrum. Parkeren op straat is grotendeels voorbehouden aan vergunninghouders, beter is om voor €2,00 tot €3,00 per uur in een parkeergarage te parkeren. Vanaf Friedrichshafen gaat de route met de huurauto via de K7735 en de B31 naar de Colsmanstrasse/K7739. Deze gaat over in de K7742, neem vervolgens bij Marksdorf linksaf de B33 en bij Stetten rechtsaf de B31. Ga bij Stokach de A98 op richting Stuttgart. Vervolg de weg via de A81, de B34 en de A4. Neem vervolgens de afslag Zürich City en ga via de A1L en de Wasserwerkstrasse naar het centrum van Zürich.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.