Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Nice airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Nice

Auto huren Nice

Gaat u op vakantie naar Zuid-Frankrijk en wilt u deze prachtige regio per huurauto gaan verkennen? Neem dan een kijkje op de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren in Nice.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Nice

De luchthaven van Nice, ook wel Nice Côte d'Azur Airport genoemd, ligt 6 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Nice en is een ideale luchthaven voor reizigers die naar Zuid-Frankrijk op vakantie willen gaan. Vanaf het vliegveld van Nice zijn talloze populaire bestemmingen in Zuid-Frankrijk snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken, en vanaf deze luchthaven zit u tevens op korte afstand van enkele grote steden in Noord-Italië, zoals Genua, Turijn en Milaan. Op het vliegveld van Nice zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz, Enterprise, Interrent en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald direct heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Nice

De kans is groot dat uw autoverhuurbedrijf verlangt dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank inlevert. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn, want zodra u vanaf de M6098 de afslag naar de luchthaven neemt ziet u bij de rotonde naar de M99 een Total tankstation liggen. Ook aan de A8 en in de omgeving van het vliegveld van Nice zijn diverse tankstations te vinden, onder meer van Shell, Total en Avia.

Met de huurauto naar Nice rijden

Als u nadat u geland bent in Nice met uw huurauto naar het centrum van Nice gaat kunt u binnendoor via de Boulevard René Cassin naar het centrum van Nice rijden. Daarnaast kunt u de snelweg M6098 nemen, die u via de Mini-Tunnel Magnan naar de binnenstad van Nice leidt. Indien u onderweg geen files heeft duurt de autorit van de luchthaven van Nice naar het centrum ongeveer 20 minuten. Tijdens de spits kan de totale reistijd oplopen tot wel drie kwartier.

Met de huurauto naar bestemmingen in Zuid-Frankrijk en Noord-Italië rijden

Wie met de huurauto vanaf de luchthaven van Nice rechtstreeks naar een vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk of Noord-Italië gaat rijden kan het beste de A8 oprijden en dan respectievelijk de zuidelijke of noordelijke richting kiezen. Op veel snelwegen in Zuid-Frankrijk en Noord-Italië dient u tol te betalen, u kunt hiervoor uw creditcard gebruiken maar contant betalen is ook mogelijk.

Nice

Indien u gaat vliegen naar Nice doet u dat waarschijnlijk omdat u een autorondreis door Zuid-Frankrijk gaat maken. Vergeet echter niet om ook even Nice te bezoeken, want deze prachtige stad kent een rijke historie en is dus zeker een bezoekje waard. Wilt u weten wat u allemaal in Nice kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Nice u zeker niet mag missen.

Nice is een grote stad, het zal u daarom niet verbazen dat het er tijdens de spits erg druk in het verkeer kan zijn. Daarnaast kan het vinden van een parkeerplaats enige moeite kosten, want het aantal plaatsen is beperkt en deze worden meestal bezet gehouden door lokale vergunninghouders. U kunt daarom het beste rechtstreeks naar een parkeergarage in het centrum van Nice rijden, of uw huurauto parkeren bij een van de vijf bewaakte P+R parkeerplaatsen die zich aan de rand van de stad bevinden, te weten: P+R Henri Sappia (2 Blvd Henri Sappia), P+R Pont-Michel (Route de Turin ), P+R Palais des Expositions (Avenue du XVe Corps), P+R Vauban (Av de Roquebilière/Mail des Universités) en P+R St-Augustin (Av Edouard Grinda, nabij de luchthaven van Nice). Gaat u overnachten in hotels in Nice, dan kunt u het beste kiezen voor een hotel met een eigen parkeerterrein of –garage.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.