Sihanoukville

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ren Resort, White Boutique Hotel and Residences en Otres Beach Resort drie van de beste goedkope hotels in Sihanoukville. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sihanoukville zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sihanoukville?

9,8
Rugzaktoeristen
9,8
Fans van de buitensport
8,2
Fans van het nachtleven
5,8
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (21)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
21-08-14

Dit is een stad aan de westkust van Cambodja, die wordt beschouwd als de beste beaches.It hebben is ook een belangrijke vissershaven en is een populaire voor de lokale bevolking als toeristen. We kwamen hier om een ​​stad en dorp tour met inbegrip van een peper plantage & boerderij, een markt, een vissersdorp en een boeddhistisch klooster te doen.

Stefanie Parks
Stefanie ParksNew York City
12-11-13

Deze plek is geweldig. Ik reisde hier in het laagseizoen, en zelfs dan moest ik een extra dag te blijven bc Ik vond het hier zo veel. Voor een kleine badplaats, er is een hoop te doen hier. We verbleven een blok off van serendipiteit strand (het levendige strand), die is gevuld met geweldige restaurants en bars voor zo goedkoop. De afgelopen paar nachten hadden we schaal-en schelpdieren feesten voor $ 3 en whisky / red bull emmers voor $ 2,50. Ik zie hoe de mensen hier te komen en nooit meer weg willen.

Kevin Krooks
Kevin KrooksStockholm
21-06-13

Het maakt niet uit als je gewoon wilt ontspannen op het strand of feest de hele nacht lang, of beide, - is dit de plek voor jou. Met veel budget keuzes (een slaapzaal zo goedkoop als 1 dollar in Utopia, maar dan krijg je bed bugs dus wees voorzichtig) en plaatsen om te eten je meestal niet ver te zoeken naar een plek die bij u past. Serendipity Beach is smerig sommige tijden, maar meestal krijgt vrij snel schoongemaakt. Dit is ook de plek om te gaan 's nachts als je wilt feesten: een korte wandeling langs Serendipity Beach Road' s nachts zal zeker krijg je een bos van vliegers die u gratis drankjes geeft. De meeste bars (JJ's, Nap House en Dolphin Shack zijn goede opties) hebben bier pong tafels en meestal vuur shows. Gewoon lopen langs de bars en u zult waarschijnlijk een geschikte plek te vinden voor u. Sommige bars ook de zogenaamde "booze cruises" regelen, Dolphin Shack en JJ's zijn de twee die ik ken. Ik heb op beide, en kan de ene geregeld door Dolphin Shack aanraden. Gratis emmer en een goede tijd. Let op: Ik heb niet voor hen werken. Oches Beach ligt verder weg van het nachtleven van Serendipity Beach, maar als je gewoon wilt het strand is dit een goede omgeving om dicht te blijven, niet zo smerig. Sommige bars Wel bieden "happy pizza's", maar de meeste bars en restaurants zijn bars en restaurants. Ik verbleef hier tijdens de grote brand, toen The Dive Shop, Monkey Republic en Mick & Craig's werden afgebrand. Al deze plaatsen waren zeer populair, en het was een tragedie om te zien de eigenaren en de lokale bevolking te huilen terwijl ze toekeken hoe hun buurt beurt tot as. Met de hulp van zowel de lokale bevolking en toeristen maar de re-gebouw zal gelukkig worden binnenkort afgerond.

Manfred Maar
Manfred MaarMünchen
06-01-17

ik houd van Sihanoukville zo veel ..... Ik breng mijn vakantie elk jaar is er ..... en ik hou van de dolfijn Shack .... het is zo groot, daar

Plan een reis naar Cambodja