Visegrád

4 jul. 2019 - 5 jul. 2019

2 gasten - 1 kamer

Vind goedkope hotels Visegrád met Skycanner Hotels! Vergelijk gratis meer dan 1,2 miljoen hotels, appartementen en hostels in duizenden bestemmingen wereldwijd voor een heerlijk nachtje weg. Skyscanner doorzoekt hotelaanbiedingen in binnen- en buitenland en toont jou de beste hoteldeals door grote en kleine hotelsites waaronder Booking.com, Hotels.com, Expedia,RoomsXXL te vergelijken. Hotelaanbieders vergelijken loont echt, dus gebruik Skyscanner Hotels en betaal nooit meer te veel voor je nachtje weg.

Skyscanner Hotels is snel, gemakkelijk te gebruiken en gratis! Vergelijk hotelaanbiedingen en boek je hotel Visegrád rechtstreeks op de websites van hotelpartners- of reiswebsites.

Bekijk onze speciaal samengestelde selectie Visegrád hotelaanbiedingen onderaan, of gebruik de zoekbalk bovenaan en vul je reisdatums in. Wij vinden dan voor jou de goedkoopste hotels Visegrád. Ook wanneer je een last minute hotel Visegrád wilt boeken.

Wil je Skyscanner Hotels altijd bij de hand hebben? Download dan de gratis Skyscanner App en vergelijk hotels, vliegtickets en autoverhuur wanneer jij maar wilt.

Nog geen vluchten geboekt naar Visegrád? Skyscanner vergelijkt miljoenen vluchten om zo vliegtickets Visegrád voor jou te vinden.

Best beoordeelde hotels in Visegrád

vanaf € 38

Wat zeggen reizigers over Visegrád?

9,8
Fans van geschiedenis
8,2
Fans van de buitensport
8,2
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (9)
Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
11-04-2017

Visegrad is zonder twijfel een van de meest dramatische sites die ik heb gezien in Midden-Europa. Dit fort en het kasteel, gelegen in een bocht van de Donau, dat in heel oude en middeleeuwse tijden gehouden militaire betekenis, zowel mooi en fascinerend. Dracula werd hier eigenlijk aangehouden voor meer dan tien jaar als een gevangene van de Hongaarse koning. U kunt hier te komen door middel van een Donau boot van Pest. U loopt dan een steile heuvel naar het kasteel aan de top. Er zijn ook een aantal goede restaurants met uitzicht op de rivier.

Anu Biswas
Anu Biswas
22-04-2013

De Donauknie in Visegrad, Hongarije. Het is op momenten als deze als ik het gevoel opgewonden, onbelangrijk, meditatief, vreedzaam en gezegend allemaal op hetzelfde moment.

Göbölös-Szabó Julianna
Göbölös-Szabó JuliannaKétpó
13-12-2017

This small town used to be the center of Hungary with a royal castle in the 15th century. You can still visit the ruins of the palace of King Matthias or go up to the top of the mountain and visit the citadel that rules the landscape of the Danube Band. If you go there in June, you may catch the Palace games when for 3-4 days people dress up as citizens of Visegrad from the golden era of the town.

Gábor Póka
Gábor PókaWenen
20-03-2012

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is november, met een gemiddelde van € 40 per nacht. De duurste maand om in Visegrád te verblijven is mei, met een gemiddelde prijs van € 75 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in juni vorig jaar was € 47 per nacht. Dit is 4% minder dan de gemiddelde nachtprijs van € 49 in de afgelopen 12 maanden.
De verwachte gemiddelde temperatuur in Visegrád in juni is 18,4°C/65,0°F. De warmste maand is meestal juli, met een gemiddelde van 26,9°C/80,4°F. De koudste maand is januari, met een gemiddelde temperatuur van -5,1°C/22,8°F.
De dichtstbijzijnde luchthaven bij Visegrád is Boedapest (BUD) (43,70 km).

Plan een reis naar Hongarije