Port Harcourt

23 feb. 2019 - 24 feb. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Novotel Port Harcourt, Le Méridien Ogeyi Place en Swiss International Mabisel Port Harcourt drie van de beste goedkope hotels in Port Harcourt. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Port Harcourt zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Port Harcourt?

Beoordelingen van leden (4)
Nwafor Ngozi
Nwafor NgoziPort Harcourt
06-01-17

Wanneer u nigeria bezoeken, niet nalaten naar Port Harcourt te komen, zul je de stroom te genieten van het water valt, zult u ook genieten van de rivieren waar u de vissen te vangen en fijne een bepaald punt en doden voor uw goede maaltijden, het is een land vloeiende van melk en honing, olie staat, het is een plaats van ontspanning

Mauro Selenu
Mauro SelenuDubai
26-06-12

Felix Chukwueke
Felix Chukwueke
19-09-13

Fi Kennedy
Fi KennedyLyon
29-06-12

Veelgestelde vragen

De goedkoopste maand is januari, met een gemiddelde van € 36 per nacht. De duurste maand om in Port Harcourt te verblijven is januari, met een gemiddelde prijs van € 36 per nacht.
De gemiddelde prijs van een hotel in februari vorig jaar was € 39 per nacht. Dit is 2% meer dan de gemiddelde nachtprijs van € 39 in de afgelopen 12 maanden.

Plan een reis naar Nigeria