Boekarest

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Filitti Boutique Hotel, Top Rooms Aparthotel en Hotel Les Jardins Carol drie van de beste goedkope hotels in Boekarest. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Boekarest zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Boekarest

vanaf € 43
vanaf € 61
vanaf € 81

Wat zeggen reizigers over Boekarest?

9,8
Fans van geschiedenis
9,0
Fans van het nachtleven
7,1
Fijnproevers
7,1
Luxe Reizigers
6,0
Zakenreizigers
Beoordelingen van leden (93)
Joe Gordon
Joe GordonOrinda
05-07-16

Interessant en zeer bewandelbare stad. Niet te missen een wandeling in de parken, People's Palace of het voetgangersgebied. Zeer redelijke prijzen. Eigenlijk goedkope stad. Genieten!

Louise Liciu
Louise LiciuBoekarest
24-01-16

De hoofdstad van Roemenië. Had veel interessante plaatsen om te bezoeken. Museum, clubs, restaurants, monumenten, kerken, enz.

Peter Schmidts
Peter SchmidtsBoekarest
14-12-15

De contrasten in Boekarest zijn verbluffend. Het heeft vele verborgen jems, je hoeft alleen maar te kijken voor hen.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
06-01-17

Van de Europese hoofdsteden, heeft Boekarest niet zo goed hersteld van de 20e eeuw. Er zijn nog steeds grote delen die werden afgebroken door de communisten en nooit herbouwd. Er zijn ook veel zeer arme wijken. Er zijn echter een aantal redenen om de stad. Het parlementsgebouw is het grootste kantoorgebouw in Europa. Er zijn vele kleine, donkere maar fascinerende orthodoxe en katholieke kerken. Het Museum van de Roemeense boer is een van de beste musea in Europa en beschikt over een kleine houten kapel uit Transsylvanië geïmporteerd.

Plan een reis naar Roemenië