Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Málaga airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Málaga

Auto huren Malaga

Indien u naar de Costa del Sol op vakantie gaat dan heeft u de meeste bewegingsvrijheid als u een huurauto tot uw beschikking heeft. Via Skyscanner kunt u heel eenvoudig een auto huren in Malaga.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Malaga

Málaga–Costa del Sol Airport, zoals de luchthaven van Malaga officieel heet, is het drie na drukste vliegveld van Spanje en wordt ook wel de toegangspoort tot de Costa del Sol genoemd. Vanaf de luchthaven van Malaga zijn alle badplaatsen aan de Costa del Sol, zoals Torremolinos, Fuengirola, Marbella, Manilva en Estepona, eenvoudig en snel met de huurauto te bereiken. Op het vliegveld van Malaga zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Alamo, Europcar, Hertz, Thrifty, Enterprise, FireFly, Mardesol en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, waar u na aankomst meteen heen kunt lopen.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Malaga

Meestal dient u uw huurauto na de huurperiode met een volle tank in te leveren. Het is daarom zinvol om voordat u uw huurauto terugbrengt uit te zoeken waar u uw auto het beste vol kunt gooien. De tankstations die zich het dichtst bij de luchthaven van Malaga bevinden liggen langs de MA-20 en de A-7, de twee snelwegen die langs de luchthaven lopen. Daarnaast zijn er enkele tankstations op de A-404 te vinden, de provinciale weg die zich naast de luchthaven bevindt en de MA-20 met de A-7 verbindt. Rondom de luchthaven kunt u tanken bij tankstations als BP, Repsol en Galp.

Met de huurauto naar Malaga rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld naar Malaga gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de MA-21 op te rijden en dan de MA-20 richting Benalmádena / Algeciras / Cádiz te nemen. Daarna volgt u de borden richting MA-21 / avda. Velázquez / Centro ciudad / Centro urbano en blijft vervolgens de borden naar Centro urbano volgen, u komt dan vanzelf in de binnenstad van Malaga terecht.

Met de huurauto naar de Costa del Sol rijden

Ligt uw eindbestemming aan de Costa del Sol, dan dient u nadat u de MA-20 richting Benalmádena / Algeciras / Cádiz bent opgereden de AP-7 naar Fuengirola/Marbella/Algeciras te nemen. Vervolgens volgen allemaal afslagen naar alle populaire badplaatsen aan de Costa del Sol. Op veel snelwegen aan de Costa del Sol dient u tol te betalen.

Malaga

Veel zonaanbidders slaan Malaga over als zij op vakantie naar de Costa del Sol gaan. Dat is jammer, want in deze prachtige oude stad zijn tal van interessante bezienswaardigheden te vinden, zoals de adembenemende La Manquita kathedraal en het beroemde Picasso Museum. Wilt u weten wat u allemaal in Malaga kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Malaga u zeker niet mag missen.

In de binnenstad van Malaga en veel badplaatsen aan de Costa del Sol kan soms erg veel verkeer zijn, en ook parkeren is niet altijd even gemakkelijk. Wilt u voorkomen dat u een parkeerboete krijgt of dat uw huurauto weggesleept wordt, parkeer uw auto dan altijd op een aangewezen parkeerplaats, op een parkeerterrein of in een parkeergarage. Daarnaast beschikken sommige hotels in Malaga over parkeerfaciliteiten, dus mocht u van plan zijn om in Malaga te overnachten dan is dat de beste optie.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.