Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Granada airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Granada

Auto huren Granada

Als u op vakantie gaat naar de Spaanse autonome regio Andalusië heeft u de meeste bewegingsvrijheid met een huurauto, want daarmee rijdt u op eigen gelegenheid naar alle historische bezienswaardigheden, natuurparken en pittoreske dorpjes in het zuiden van Spanje. Kijk op Skyscanner om te zien hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren in Granada.

Autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Granada

De luchthaven van Granada, officieel Federico García Lorca Granada-Jaén Airport geheten maar meestal gewoon Granada Airport genoemd, ligt 15 kilometer ten westen van Granada en 100 kilometer ten zuiden van Jaén, en is een ideale vliegbestemming voor reizigers die naar het Spaanse Andalusië op vakantie gaan. Op het vliegveld van Granada zijn diverse autoverhuurbedrijven gevestigd, waaronder Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Europcar, Goldcar, Keddy en Rhodium. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus niet ver te lopen nadat u uw koffers van de band heeft gehaald.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Granada

De meeste autoverhuurbedrijven op Granada Airport vereisen dat u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank inlevert. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want zodra u vanaf de A-92 de afslag naar de luchthaven heeft genomen en op de Calle Sta. Fe de Bogotá rijdt ziet u langs de weg een tankstation liggen. Daarnaast kunt u als u vanuit westelijke richting naar het vliegveld rijdt tanken op de A-92 bij afslag 225, en op de Poligono Industrial La Rosa bij afslag 227. Rijdt u vanuit oostelijke richting naar Granada Airport dank kunt u tevens tanken in het dorpje Santa Fe, dat zich vlak na afslag 231A bevindt.

Met de huurauto naar Granada rijden

Indien u met uw huurauto vanaf het vliegveld van Granada rechtstreeks naar het centrum van de stad gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de GR-V-1121 op te rijden en vervolgens de A-92 richting Santa Fe / Granada te volgen. Neem enkele minuten later afslag 230 richting Santa Fe / Granada en volg vervolgens de A-92G / A329 richting Ctra. Granada. Zodra u aangekomen bent in Granada dient u de borden naar Centro ciudad te volgen, u komt dan uiteindelijk in de binnenstad van Granada terecht. Zonder files en opstoppingen duurt de autorit van de luchthaven van Granada naar het centrum van de stad ongeveer een half uurtje. Onderweg hoeft u nergens tol te betalen.

Granada

Granada is een indrukwekkende historische Spaanse stad, die vooral beroemd is vanwege het Alhambra, een paleis en fort uit de twaalfde eeuw dat door de Moorse heersers werd gebouwd. Wilt u weten wat u allemaal in Granada kunt gaan doen, lees dan welke bezienswaardigheden in Granada u zeker niet over het hoofd mag zien.

In de binnenstad van Granada is het vaak erg moeilijk om een parkeerplek op de openbare weg te vinden, en daarnaast zijn veel straten en wijken in de binnenstad, waaronder Recojidas, Gran Vía, Plaza Nueva, Reyes Católicos, Calle Elvira, San Matias en de wijken Albaicin en Sacromonte, alleen toegankelijk voor lokale bewoners. U kunt uw huurauto daarom het beste parkeren in een parkeergarage, bijvoorbeeld op het parkeerterrein van het Alhambra of in parkeergarage Parking La Caleta, dat zich in het centrum van de stad bevindt. Gaat u overnachten in hotels in Granada dan kunt u het beste een accommodatie uitkiezen dat over eigen parkeerfaciliteiten beschikt.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.