Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Don Mueang airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Don Mueang

Auto huren Bangkok Don Meung

De Thaise hoofdstad Bangkok is een bruisende stad die vol staat met tempels, wats, historische gebouwen, winkeltjes en eettentjes. De westerse toerist kan zich onderdompelen in de drukte van deze typisch Thaise stad als begin van een bijzondere rondreis door Thailand. Huur vooraf via Skyscanner een auto in Bangkok en geniet van al het moois wat Thailand te bieden heeft.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Bangkok Don Meung?

Op vliegveld Bangkok Don Meung zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Thai Rent A Car, Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt zijn op het vliegveld actief. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de terminal van het vliegveld. Huur vooraf een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste deal en de beste huurauto voor een vakantie in Bangkok.

Benzinepomp in de buurt van Bangkok Don Meung

Let erop dat de meeste autoverhuurbedrijven een vol-volbeleid hanteren. Dit betekent dat de huurauto met een volle benzinetank retour wordt verwacht. Wanneer de auto niet afgetankt wordt ingeleverd kunnen er extra kosten worden berekend.

Op ongeveer 1 kilometer en 4 minuten rijden met de huurauto van de terminal op vliegveld Bangkok Don Meung ligt het dichtstbijzijnde tankstation. Neem vanaf de Terminal de huurauto over de Don Muang Toll Way voorlangs het vliegveld in de richting van het treinstation. Neem een flauwe bocht naar links en vervolgens weer een flauwe bocht naar links. De benzinepomp ligt aan de linkerkant van de weg.

Vanaf vliegveld Bangkok Don Meung

Het centrum van Bangkok ligt op ongeveer 25 kilometer en 25 minuten rijden met de huurauto van vliegveld Bangkok Don Meung. Neem de Don Muang Toll Way richting het treinstation, volg de weg en voeg in op de ถนนวิภาวดีรังสิต. Neem de oprit rechts richting Pracha Chuen en voeg in op ถนน รัชดาภิเษก. Neem de oprit naar Bang Na/Dao Khanong en voeg in op ทางพิเศษศรีรัช. Blijf op ทางพิเศษศรีรัช en volg de borden Din Daeng/ดินแดง. Neem afslag 2-09 richting Yommarat en volg de borden naar Lan Luang. Ga het centrum van Bangkok in.

Op bestemming aankomen

Bangkok

Bangkok weet historie en traditie te combineren met een bruisend stadsleven waarin winkelen, lekker eten en uitgaan een belangrijke plek innemen. Bezoek zeker het Koninglijk Paleis, Wat Pho en Wat Arin, het Vimanmekpaleis en de Chatuchakmarkt. Het historische centrum van de stad kent vele indrukwekkende en bijzondere gebouwen die een bezoek waard zijn. De wereldberoemde drijvende markt en het kleurrijke Chinatown zijn bijzondere bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Bangkok. Parkeren in het centrum van Bangkok is lastig, het komt vaak voor dat er te weinig parkeerplaatsen beschikbaar zijn. De huurauto voor ongeveer €1,00 per uur parkeren bij een van de metrostations is voor veel reizigers een goede oplossing.

Cha-Am

Een van de mooiste plekken aan de kust van de Thaise Golf is Cha-Am. Hier zijn prachtige resorts te vinden, paleizen en tempels, prachtige stranden en de bijzondere natuur. Veel toeristen weten deze plek te vinden en de koninklijke familie is hier regelmatig te vinden geweest. Geniet van rust, luxe, natuur en cultuur wanneer het uitkomt. Spring in de huurauto om de omgeving van Cha-Am te verkennen of luier lekker op het strand. Cha-Am is 170 kilometer en ongeveer 2 uur rijden met de huurauto van Bangkok. Neem vanuit Bangkok de ทางพิเศษศรีรัช en volg de borden naar 1. Neem de afslag 2-14 rechts richting Dao Khanong en voeg in op de snelweg. Vervolg de route naar ถนนพระรามที่ 2, sla linksaf bij de splitsing en volg de borden voor weg 4/Phetchaburi. Houdt links aan en vervolg de weg naar ถนน เพชรเกษม richting Cha-Am. Sla rechtsaf naar ถนน นราธิป en ga het centrum van Cha-Am in. Veel hotels in Cha-Am bieden parkeerruimte aan voor hun gasten, het parkeren van de huurauto kan in veel gevallen dus op het terrein van het hotel of resort.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.