Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Trondheim airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Trondheim

Gaat u vliegen naar Trondheim en wilt u vervolgens een huurauto tot uw beschikking hebben, bijvoorbeeld om een autorondreis door Noorwegen te gaan maken? Neem dan een kijkje op de website van Skyscanner en ontdek hoe u heel eenvoudig een auto kunt huren op Trondheim Airport.

Autoverhuurbedrijven op Trondheim Airport

De luchthaven van Trondheim, officieel Trondheim Airport Værnes geheten, is een internationaal vliegveld en ligt 19 kilometer ten oosten van Trondheim. Vanaf Trondheim Airport zijn diverse steden in het midden van Noorwegen, zoals Trondheim, Steinkjer en Kristiansund snel en eenvoudig met de huurauto te bereiken. Op het vliegveld van Trondheim zijn diverse autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt. Al deze autoverhuurbedrijven hebben een balie in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver met uw koffers te sjouwen nadat u de douane bent gepasseerd.

Tankstations in de omgeving van het vliegveld van Trondheim

Afhankelijk van de afspraken zoals vastgelegd in uw autoverhuurovereenkomst kan het zijn dat u uw huurauto aan het einde van uw reis weer met een volle tank dient in te leveren. Gelukkig is dit geen enkel probleem, want op alle snelwegen die naar de luchthaven van Trondheim leiden zijn diverse tankstations te vinden. Komt u vanuit Trondheim of noordelijke richting via de E6 naar de luchthaven gereden, dan kunt u het beste uw huurauto voltanken nadat u de afslag naar het vliegveld heeft genomen, bij het Shell tankstation op de Fv-705. Rijdt u vanuit oostelijke richting naar het vliegveld dan kunt u ook tanken bij het Shell tankstation op de E14, dat zich vlak voor de afslag naar de E6 bevindt.

Met de huurauto naar Trondheim rijden

Als u nadat u op Trondheim Airport Værnes bent geland met uw huurauto naar het centrum van Trondheim gaat rijden dient u vanaf het luchthaventerrein de E6 richting Trondheim op te rijden. Neem na ca. 25 minuten afslag 42 richting Trondheim, u komt vervolgens op de Rv-706 terecht. Blijf deze weg volgen, dan u komt vanzelf in het centrum van Trondheim. Indien u onderweg geen files en opstoppingen tegenkomt duurt de autorit van Trondheim Airport naar het centrum van de stad iets meer dan een half uurtje. Vergeet niet dat u op de E6 tol dient te betalen.

Trondheim

Indien u naar Trondheim gaat vliegen moet u ook zeker even een bezoekje brengen aan Trondheim zelf, want deze stad barst van de historische bezienswaardigheden, zoals de Domkerk van Nidaros, het Paleis van de Aartsbisschop en de koninklijke residentie Stiftsgården. Wilt u weten wat u allemaal in Trondheim kunt gaan bezichtigen, lees dan welke bezienswaardigheden in Trondheim u zeker niet mag missen.

Overal in het centrum van Trondheim geldt betaald parkeren, u kunt hiervoor een kaartje kopen bij een kaartautomaat die zowel creditcards als contant geld accepteert. Op de openbare weg kunt u uw huurauto maximaal 5 uur parkeren. Wilt u uw auto langer parkeren dan kunt u het beste een parkeergarage opzoeken. Daarnaast beschikken veel hotels in Trondheim over een eigen parkeerterrein of –garage waar u uw huurauto gratis neer kunt zetten als u daar gaat overnachten.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.