Trondheim

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport, Clarion Collection Hotel Grand Olav en Quality Hotel Augustin drie van de beste goedkope hotels in Trondheim. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Trondheim zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Trondheim?

9,8
Kunstliefhebbers
7,9
Fans van geschiedenis
7,8
Studenten
7,0
Groene Reizigers
7,0
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (19)
Tonny Madsen
Tonny Madsen
20-09-14

Trondheim is een van mijn favoriete steden in de world.It heeft een zeer gezellige sfeer met veel dingen te doen en te zien, zowel in de stad zelf en in de onmiddellijke omgeving.

Katie Pierce
Katie PierceBoston
06-01-17

Trondheim kapselt alles wat ik graag over Europa in een Noorse stad. Er is prachtige architectuur en een oog voor esthetische duidelijk overal. Er is moderne artistieke aanvullingen naast eeuwenoude gebouwen. Trondheim is een must-see voor iedereen die een bezoek Noorwegen!

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
05-03-14

Opgericht in 997, Trondheim is een van de oudste steden in Scandinavië. Met een totale bevolking van 180.000, waaronder 30.000 studenten, Trondheim is groot genoeg om een ​​scala aan cultuur en vermaak te bieden, zonder het gedoe van een grote stad. De stad is de thuisbasis van Europa's meest noordelijk gelegen kathedraal, een oud fort, en een aantal kleurrijke architectuur. Trondheim is prachtig gelegen in Fjord van de zelfde naam. Je vindt hier een volledige dag nodig om de sites in Trondheim en extra tijd te verkennen om de omgeving te verkennen. Ondanks de noordelijke ligging zijn de temperaturen niet zo laag als je zou denken. De Golfstroom houdt het op ongeveer bevriezing gedurende de winter.

Jack
Jack
23-12-12

Deze foto werd genomen uit de haven weer erg mooi landschap .. Een zeer koude plaats.

Plan een reis naar Noorwegen