Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Warschau Chopin airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Warschau Chopin

Auto huren Warschau

Warschau is een stad met een bijzondere charme. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is de stad ernstig beschadigd, maar in tegenstelling tot veel andere steden in die tijd is Warschau ontzettend mooi herbouwd. Aan de hand van documenten en oude tekeningen is de historische stad in ere hersteld. Daarnaast zijn er bijzondere bouwwerken uit de Sovjettijd te vinden in deze Poolse hoofdstad. Winkelen, borrelen, dineren en stappen kan goed in deze bruisende hoofdstad. Met een huurauto zijn de stad en de omgeving prima te ontdekken tijdens een heerlijke vakantie naar Polen. Huur goedkoop een auto in Warschau via Skyscanner en het Poolse avontuur kan beginnen.

Waar huur je een auto op het vliegveld van Warschau?

Lotnisko Chopina Warszawa of Warschau Chopin Airpost heeft verschillende autoverhuurbedrijven op het terrein. De balies van de autoverhuurbedrijven bevinden zich in de aankomsthal van Terminal A. Panek, Sixt, Avis, Budget, Hertz, Express, Dollar/Htrifty, Enterprise en Europcar zijn hier te vinden.

Benzinepomp in de buurt van Warschau

Houdt er rekening mee dat de meeste autoverhuurbedrijven de huurauto retour verwachten met een volle benzinetank. Wanneer deze niet is afgetankt, kunnen er extra kosten worden doorberekend.

De dichtstbijzijnde benzinepomp ligt op ongeveer 5 kilometer afstand en nog geen 10 minuten rijden met de huurauto van het vliegveld van Warschau. Na het verlaten van het vliegveld gaat de route via de 634 noordwaarts. Ga linksaf de 1 Sierpnia op, rechts de aleja Krakowska op en draai na station Warszawa Rakowiec om. Op de aleja Krakowska ligt het tankstation aan de rechterhand ter hoogte van tramhalte Wlłochy-Ratusz.

Vanaf vliegveld Warschau

De afstand van Warsaw Chopin Airport naar het centrum van Warschau is ongeveer 9 kilometer. Met de huurauto is het ongeveer een kwartier rijden. Vanaf het vliegveld gaat de route richting uitgang over de 634, ter hoogte van halte Warszawa Ochota buigt de weg rechtsaf naar de 631 naar het centrum van de stad.

Op bestemming aankomen

Warschau

Warschau is een bijzondere stad met een bewogen geschiedenis, rijke cultuur en bruisend stadsleven. Het is een waardige en gevarieerde hoofdstad die vele reizigers zal verrassen. De oude stad is na de Tweede Wereldoorlog in ere hersteld en nog steeds een bijzondere bezienswaardigheid. Struinen door de kleine straatjes en de bezienswaardigheden bekijken vullen een mooie vakantiedag. Kerken, paleizen, musea en winkelstraten zijn in het oude stadsdeel te vinden. Winkelen, lekker eten en stappen in een van de vele discotheken of cafés kunnen prima in deze leuke stad. Parkeren in de stad kan lastig zijn door drukte, het is aan te raden om net even buiten het centrum te parkeren. De parkeertarieven in parkeergarages zijn niet erg hoog, voor ongeveer €0,50 per uur is al een parkeerplek rondom het centrum te vinden.

Zegrzynski Meer

Op 35 kilometer van Warschau en ongeveer 40 minuten met de huurauto ligt een plek die bij de inwoners van Warschau erg populair is. Dit schitterende meer met talloze attracties, hotels en restaurants is een geliefde weekendbestemming om even aan het drukke stadsleven te ontsnappen. Zegrzynski meer kan in de weekenden en tijdens vrije dagen erg druk zijn, op andere dagen is het een stuk rustiger en heerlijk vertoeven. Vanaf Warschau leidt de 7 noordwaarts, bij de aansluiting op de 61 gaat de route rechtsaf en verder noordwaarts aan de andere kan van de oever van de Wisła richting Zegrze aan het Zegrzynski meer. Het is ook mogelijk om de 631 naar Nieporęt of Białobrzegi te nemen en aan de andere zijde van Zegrzynski meer te genieten van een dag zon, relaxen en watersport.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.