xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

We zijn er trots op om mee te doen aan Travalyst

Travalyst, geleid door Zijne Koninklijke Hoogheid de Duke of Sussex, is een wereldwijd samenwerkingsverband bedoeld om de toekomst van het reizen voor iedereen te transformeren. Skyscanner, samen met Booking.com, Ctrip, TripAdvisor en Visa, is een van de oprichters.

Bij Skyscanner kennen we de kracht van reizen

Reizen zorgt voor een open houding, kan ons leven veranderen en ons nieuwsgierig en solidair houden. We willen dat iedereen kan reizen, nu en in de toekomst.

Een jongen die met rietstengels zwaait op een boot.

"Reizen stelt mensen in staat nieuwe plaatsen te ontdekken en zich te verrijken met een mate van begrip en empathie voor andere culturen die anders simpelweg niet mogelijk zou zijn. Het is onze verantwoordelijkheid als leiders in deze branche om risico's te nemen en échte actie te ondernemen om de reiswereld te transformeren, zodat we onze wereld kunnen behouden voor de toekomstige generaties reizigers."

,Moshe Rafiah, , CEO van Skyscanner

Moshe Rafiah, CEO van Skyscanner

Maar alleen kunnen we het niet

Dit is een uitdaging die een nieuwe manier van denken vereist. Daarom bundelen we onze krachten met de grootste spelers van de reisbranche en verwelkomen we de inbreng, ideeën en inspiratie van iedereen. Travalyst is actief op zoek naar samenwerking met lokale gemeenschappen, overheden, ngo's, toonaangevende bedrijven en sociale ondernemers.

Bij onze eerste acties zullen we de effecten van overtoerisme overwegen, lokale gemeenschappen ondersteunen, klimaatverandering aanpakken, milieuschade verminderen en wilde dieren beschermen.

Een vrouw die het uitzicht bewondert vanaf een berg.

"De gebundelde kracht van bedrijven, consumenten en gemeenschappen is onze beste kans om bestemmingen en ecosystemen te beschermen voor toekomstige generaties."

Duke of Sussex

Duke of Sussex

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar bij Skyscanner zijn we gewend moeilijke problemen op te lossen

Sinds 2000 is het aantal reizen wereldwijd verdubbeld. In 2030 zullen 1,8 miljard mensen naar het buitenland reizen*. Maar duurzaam reizen betekent niet dat we moeten stoppen met vliegen, maar wel dat we onze wereld niet alleen moeten verkennen, maar ook beschermen.

Bij Skyscanner vergroten we de bewustwording, en motiveren en informeren we reizigers om de impact van elke reiskeuze te begrijpen. Het is nog maar het begin van onze reis, maar we hebben er een positief gevoel bij. Reizigers willen duurzame opties. We bereiken bijna 100 miljoen reizigers per maand en 10 miljoen hebben door ons al gekozen voor een groenere manier van reizen.

Maar er is nog veel meer nodig. Het is de branche die moet veranderen en Skyscanner wil helpen om hierbij het voortouw te nemen.

Ontdek meer op travalyst.org

*Volgens de Wereldbank.