Waarom Skyscanner?

Wij willen de wereld dichter bij jou brengen. Wij zorgen ervoor dat alle opties binnen handbereik zijn, zowel het kiezen van een reisbestemming als het vinden van de beste prijs. Daarom concentreren wij ons op het verbeteren van reizen, voor iedereen. Ons doel is om het proces van plannen en boeken makkelijk, eenvoudig en leuk te maken, van begin tot eind! Ook zorgen we ervoor dat je waarde voor je geld krijgt en een leuke reis beleeft. We willen de reisindustrie transparanter maken, zodat je ons kunt vertrouwen.

Deze motivatie is voelbaar in alles wat wij doen. Op ons kun je altijd rekenen! We zijn er erg trots op dat we 's werelds meest vertrouwde website voor reisvergelijking zijn*(onze reizigers beoordelen ons beter dan bedrijven als Kayak, Momondo en Expedia*).

Lees hier hoe we jou op de eerste plaats zetten:

Krijg de beste prijs

Wij vergelijken de prijzen van 1.200 reisaanbieders zodat jij dat niet hoeft te doen. Meld je aan voor een prijsalarm, dan laten wij je weten wanneer de prijs voor jouw favoriete vlucht is veranderd. Het is aan jou om de volgende stap te nemen en de vlucht te boeken, als je dat nog steeds wilt.

Recht door zee (of door de lucht)

Wij laten je alle zoekresultaten voor elke luchtvaartmaatschappij zien, ook als dit ons geen financiële winst oplevert. Aanbieders worden zelfs door ons van Skyscanner verwijderd als we het gevoel hebben dat ze niet oprecht naar jou toe zijn.

Ga lekker weg (ook onderweg)

Onze app is geliefd vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en de waarde voor je geld, je kunt er je hele trip in boeken! Of je nou aan het kijken bent naar vluchten, hotels of autoverhuur (of alle drie!), de opties kun je hier in een oogwenk bekijken. Je kunt wanneer je maar wilt en op één plek verder aan je plannen werken en je reisdetails opslaan.

Op de proef gesteld

Bekijk op onze website de beoordelingen van andere reizigers voor luchtvaartmaatschappijen en online reisbureaus en kies de beste aanbieder voor jou. We delen deze feedback ook met de aanbieders zodat zij hun diensten verder kunnen ontwikkelen en om ervoor te zorgen dat jij waarde voor je geld krijgt.

Voel je niet verplicht

We zullen jouw gegevens nooit gebruiken om prijzen te verhogen of kunstmatige vraag te creëren. Wij vinden dat de prijs de je ziet gelijk moet zijn aan de prijs die je betaalt. We zullen je nooit onder druk zetten om te boeken. Geen onplezierige verrassingen of verborgen kosten.

Overal heengaan. Van waar dan ook.

Waar naartoe? Wanneer? Er zijn eindeloze mogelijkheden. Onze zoekfunctie 'Overal' inspireert elke maand meer dat 13 miljoen reizigers door de beste reistarieven te vinden voor het gekozen vliegveld.

Een plek om te overnachten

Geld besparen op je kamer én je vlucht! Wij werken samen met de bekendste namen in de reiswereld en we willen bijzondere deals bij de meest prominente hotels met jou delen

Vrolijk op pad

Autoverhuur moet net zo eenvoudig zijn als het boeken van een vlucht, zo zien wij dat tenminste. We beoordelen elke deal op brandstofbeleid, afhaallocatie en verzekering, zodat jij de beste keuze kan maken.

Tips en trucs van experts

Sinds 2003 specialiseren we ons in het vinden van de beste vluchten, en die kennis willen wij met jou delen. Met mash-ups wordt de reis zo samengesteld dat je de beste deal krijgt, je kunt bijvoorbeeld met een bepaalde luchtvaartmaatschappij heen vliegen en met een andere weer terug.

Bewust reizen

Bekijk ons label 'Groene keuze' waarmee we vluchten aangeven met een lagere CO2-uitstoot. We hebben al meer dan 10 miljoen reizigers geholpen bij het vinden van vluchten met de laagste CO2-uitstoot voor hun route.

Jouw gegevens, jouw beslissing

We zullen jouw gegevens nooit en te nimmer gebruiken om informatie te verdoezelen of om je te overtuigen dat je iets moet boeken wat je eigenlijk niet wilt. Jouw persoonlijke informatie spreekt voor zich: het is van jou. Wil je meer weten? Bekijk ons cookiebeleid en privacybeleid.

We staan voor je klaar

Soms gaan er iets mis met je reis, dan zullen wij ons uiterste best doen om de zaak weer recht te trekken. Onze behulpzame supportteams staan zeven dagen per week voor jou klaar. Ze bieden je een helpende hand in maar liefst 29 talen.