Jakarta

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Jayakarta Hotel Jakarta, Harper M.T. Haryono en Best Western Premier The Hive drie van de beste goedkope hotels in Jakarta. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jakarta zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Jakarta

vanaf € 24
vanaf € 45
vanaf € 100

Wat zeggen reizigers over Jakarta?

9,8
Fijnproevers
8,7
Reizende Gezinnen
8,1
Avontuurlijke Reizigers
7,6
Zakenreizigers
7,1
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (239)
Syafrin Travapedia
Syafrin TravapediaJakarta
01-10-15

Veel plaatsen om te bezoeken en hebben veel keuzes voor voedingsmiddelen. U kunt voedsel te vinden uit heel Indonesië hier.

vermachi
vermachi
16-09-14

Een bruisende en levendige hoofdstad van Indonesië. U krijgt een smaak van voedsel, entertainment en lifestyle van deze stijgende consument natie. Wees geduldig met het verkeer.

Harold
HaroldBrooklyn
07-10-16

Dit uitgestrekte metropool vertegenwoordigt 2 dingen waar ik van hou - grote steden en Indonesië. Unfortuantely, de grote stad is gewoon een beetje te groot voor haar infrastructuur, zodat het verkeer en gruis reizen maken hier het gevoel een beetje beperkt. Een moeilijke plek voor voetgangers. Van plan om veel tijd door te brengen in het verkeer, maar kijk uit naar de beloning van goed eten en prachtige enclaves zodra je ze kunt vinden.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06-01-17

Jakarta is de krioelende, roosteren megalopolis van mijn vormende jaren. Omdat het een expat brat bij Jakarta International School (JIS), vond ik mijn eerlijk deel van de ellende te krijgen in, maar vond nog de culturele verschillen te fascinerend en ik zeker niet erg vindt om de naam 'Tuan Jackson (Lord Jackson). Rackino, onze houseboy, Pok Pono, onze tuinman en Sithswardi, onze chauffeur waren maar al te bereid om me te genieten van mijn nooit eindigende zoektocht naar nog krachtiger vuurwerk. De kampong was nog nooit zo leuk met hen als mijn gidsen door de lange nachten van Ramadan en de eeuwige verhalen van de schimmige wereld van de Wayang kulit dat aan de andere kant van onze concrete uitgespeeld gewoon en dobberde afrastering. Mijn enige spijt is dat ik niet meer aandacht heeft geschonken in mijn Indonesisch klas op JIS.

Plan een reis naar Indonesië