Verbonden door een passie voor reizen

Altijd in beweging

Wij zijn een internationaal team van mensen met talent en passie. We omarmen innovatie en nieuwe technologieën en pakken zo de problemen van de reiswereld aan om deze beter te maken voor iedereen.

Skyscanner maakt deel uit van de Trip.com Group-familie. We zijn operationeel onafhankelijk, groeien snel en hebben kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.

1000+

werknemers

50

nationaliteiten

8 kantoren

wereldwijd

Onze cultuur

Elke dag willen wij...

De juiste stappen zetten voor mensen en de planeet

Luisteren, ondersteunen en onderzoeken om de uitdagingen van het reizen aan te gaan

Doordacht zijn, langdurige relaties opbouwen en kiezen voor de lange termijn

Mensen helpen om betere en snellere reisbeslissingen te maken

Dit is het team achter de transformatie

John
Mangelaars

CEO

John geeft al meer dan 30 jaar leiding bij online en softwarebedrijven over de hele wereld, waaronder 20 jaar bij Microsoft als European Vice President Advertising & Online. Hij is altijd gepassioneerd gebleven over reizen en was zeven jaar CEO bij Travix voordat hij overstapte naar Skyscanner. Zijn hoofddoel is nu om ons de grootste reismarktplaats ter wereld te maken.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer en Chief Operating Officer

Na meer dan 20 jaar bij eBay en GE weet Kris als geen ander hoe populaire bedrijven wereldwijd kunnen groeien zonder hun doel uit het oog te verliezen. Als COO en CFO richt hij zich op een soepel lopende organisatie en op de cijfers, met als startpunt de 100 miljoen reizigers die elke maand Skyscanner gebruiken.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob is een zeer ervaren Chief Legal Officer voor technologie en is verantwoordelijk voor al onze activiteiten wereldwijd die te maken hebben met juridische zaken, regelgeving en overheden. En dankzij Skyscanner kan hij reizen boeken om het team van Arsenal overal te volgen!

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

In zijn meer dan 10 jaar bij Skyscanner heeft Stuart verschillende functies in het bedrijf vervuld. Tegenwoordig voert hij het commerciële team aan en zorgt hij ervoor dat de beste deals beschikbaar zijn voor alle reizigers in alle markten.

Kathleen
Urquhart

VP Talent

Onze medewerkers, zo'n 1000 over de hele wereld, staan aan de basis van het succes van Skyscanner. Kathleen leidt onze activiteiten op het gebied van HR en personeel en zorgt ervoor dat onze teams zich altijd op topniveau ontwikkelen en worden ondersteund, waar ze ook zijn gevestigd.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero is een expert in het leveren van geweldige producten voor consumenten en deze gezonde obsessie heeft hij ook op Skyscanner overgebracht. Met zijn hulp kunnen wij het reisbureau zijn waar reizigers op de eerste plaats staan.

Laurence
Tracol

VP Finance

Laurence heeft zo'n 25 jaar ervaring in e-commerce en technologie. Zo werkte ze 12 jaar bij eBay, waar ze op een gegeven moment de rol van plaatsvervangend CFO vervulde. In haar vrije tijd is ze ook adviseur voor ondernemers en start-ups. Het is haar doel ervoor te zorgen dat Skyscanner op een winstgevende manier door kan blijven groeien.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Dankzij technologie kunnen we reisproducten van wereldklasse blijven maken. George heeft de leiding over onze ontwikkelaars en wetenschappers, die steeds doorleren en hun vak verder uitdiepen, zodat wij onze verantwoordelijkheid voor reizigers over de hele wereld kunnen nemen.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kwam bij ons team na de overname van het Chinese reisbureau dat door hem werd opgericht. Hierdoor konden we verder groeien als internationaal bedrijf. Hij concentreert zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en bedrijven voor Skyscanner.

Sluit je bij ons aan voor een ongeëvenaard avontuur

Wij zijn een internationaal team van mensen met talent en passie dat zich inzet voor het verbeteren van reizen voor iedereen. Klaar voor je avontuur bij ons?

Alle vacatures bekijken