Verbonden door een passie voor reizen

Nooit lang op één plek

Wij zijn een internationaal team van mensen met talent en passie. We streven ernaar de reiswereld te verbeteren voor iedereen. Dat doen we door uitdagingen aan te pakken met innovatie en vernieuwing.

Skyscanner maakt deel uit van de Trip.com Group-familie. We zijn operationeel onafhankelijk, groeien snel en hebben kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.

1000+

werknemers

50

nationaliteiten

10 kantoren

wereldwijd

Onze cultuur

Elke dag willen wij...

De juiste stappen zetten voor mensen en de planeet

De uitdagingen van het reizen aangaan door te luisteren, ondersteunen en onderzoeken

Zorgzaam en attent zijn. We gaan voor langdurige relaties in plaats van kortetermijnoplossingen

Mensen helpen bij het maken van betere reisbeslissingen in minder tijd

Leer het team achter de veranderingen kennen

Moshe
Rafiah

CEO

Moshe studeerde Rechten en wilde voetballer worden, maar de wereld van de reistech is waar hij zich het meest thuis voelt. In 2000 startte hij Travelfusion en tegenwoordig is hij CEO van beide bedrijven. Hij wil ervoor zorgen dat Skyscanner slaagt in zijn missie om voorop te gaan in de verwezenlijking van modern en duurzaam reizen.

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth gelooft dat 'geweldige mensen' ook 'geweldige producten' maken. Daarom concentreren zij en haar teams zich op de ondersteuning en ontwikkeling van de meer dan 1000 geweldige personen die samen het Skyscanner-team vormen, ieder met een eigen achtergrond en perspectief. Je loopt ze tegen het lijf in onze kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna heeft drie obsessies: startups, online marketing en koffie. Gedurende haar diverse carrière is haar missie altijd hetzelfde gebleven, namelijk het opbouwen van uitblinkende merken die niet alleen een impact hebben maar ons ook op een bijzondere manier verbinden, en dat terwijl ze geweldige dingen gedaan krijgen.

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

In zijn meer dan 10 jaar bij Skyscanner heeft Stuart verschillende functies in het bedrijf vervult. Hij voert het commerciële team aan en zorgt ervoor dat de beste deals beschikbaar zijn voor alle reizigers en in alle markten.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Dankzij technologie kunnen we baanbrekende reisproducten aanbieden. George heeft de leiding over onze ontwikkelaars en wetenschappers, die voortdurend verder studeren en dieper in hun vak duiken om onze verantwoordelijkheid naar reizigers wereldwijd waar te maken.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer

Na meer dan 20 jaar bij eBay en GE weet Kris als geen ander hoe populaire bedrijven wereldwijd kunnen groeien zonder hun doel uit het oog te verliezen. Als CFO richt hij zich op de cijfers, met als startpunt de 100 miljoen reizigers die elke maand Skyscanner gebruiken.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kwam bij ons team na de overname van het Chinese reisbureau dat door hem werd opgericht. Hierdoor konden we verder groeien als internationaal bedrijf. Hij concentreert zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en bedrijven voor Skyscanner.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero is een expert in het leveren van geweldige consumentenproducten en deze gezonde obsessie heeft hij ook naar Skyscanner gebracht. Met zijn hulp kunnen wij het reisbureau zijn waar reizigers op de eerste plaats staan.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob is een Chief Legal Officer met veel ervaring in de techwereld. Hij is wereldwijd verantwoordelijk voor alles wat met juridische zaken, regelgeving en overheden te maken heeft. En dankzij Skyscanner kan hij reizen boeken om het team van Arsenal overal te volgen!

Sluit je bij ons aan voor een ongeëvenaard avontuur

Wij zijn een internationaal team van mensen met talent en passie en we zetten ons in voor een betere reiswereld voor iedereen. Ben je klaar voor het avontuur?

Bekijk alle vacatures