Verbonden door een passie voor reizen

Nooit lang op één plek

Wij zijn een wereldwijd team van mensen met talent en passie. We willen verbeteringen introduceren waar iedereen baat bij heeft. Reizen komt niet zonder uitdagingen en die pakken we aan met innovatie en nieuwe benaderingswijzen.

Skyscanner maakt deel uit van de Ctrip familie. We zijn operationeel onafhankelijk en we groeien snel met kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.

1.000+

werknemers

50

nationaliteiten

10 kantoren

wereldwijd

Onze cultuur

Elke dag willen wij...

De juiste stappen zetten voor mensen en de planeet

Luisteren, ondersteunen en onderzoeken om de uitdagingen van het reizen aan te gaan

Zorgzaam zijn. We willen langdurige relaties, geen korte­termijn­op­los­sing­en

Mensen helpen bij het maken van betere reis­be­slis­sing­en in minder tijd

Leer het team achter de veranderingen kennen

Bryan

Bryan
Dove

CEO

Bryan is geboren in de VS en leeft in het VK, waar hij via Canada, India, Thailand en China is gekomen. Bryan weet dus het een en ander over de wereld van reizen. Na belangrijke functies bij Microsoft, Amazon en Skype vervuld te hebben, sloot Bryan zich in 2015 bij Skyscanner aan. Hij heeft de leiding over elk aspect van het bedrijf, inclusief het product, de ontwikkeling, datawetenschap, het ontwerp en de infrastructuurteams. In 2018 werd hij tot CEO benoemd.

Ruth

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth gelooft dat 'geweldige mensen' ook 'geweldige producten' maken. Daarom concentreren zij en haar teams zich op de ondersteuning en ontwikkeling van de 1.000+ geweldige individuen die samen het Skyscanner team vormen, ieder met zijn eigen achtergrond en perspectief. Je loopt ze tegen het lijf in onze kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Joanna

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna heeft drie obsessies: startups, online marketing en koffie. Gedurende haar diverse carrière is haar missie altijd hetzelfde gebleven, namelijk het opbouwen van uitblinkende merken die niet alleen een impact hebben maar ons ook op een bijzondere manier verbinden, en dat terwijl ze geweldige dingen gedaan krijgen.

Stuart

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Na meer dan 10 jaar bij Skyscanner in dienst te zijn geweest, heeft Stuart verschillende functies in het bedrijf kunnen vervullen. Hij voert het Commerciële Team aan en zorgt ervoor dat de beste deals beschikbaar zijn voor alle reizigers en in all markten.

George

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Technologie maakt het ons mogelijk om reisproducten aan te bieden die wereldwijd bekend staan. George heeft de leiding over onze ingenieurs en wetenschappers, die voortdurend verder studeren en dieper in hun vak duiken om onze verantwoordelijkheid naar reizigers wereldwijd waar te maken.

Colin

Colin
McLellan

Chief Financial Officer

Voordat hij CFO werd, was Colin de tijdelijke CEO van Skyscanner Japan. Hij concentreerde zich op de financiële kant van Ctrip‘s overname van Skyscanner in 2016. Ook introduceerde hij ons prijswinnende wereldwijde aandelenprogramma voor werknemers (Employee Global Share Scheme).

Steven

Steven
Pang

VP van Product Management

Steven werd deel van ons team bij de overname van het Chinese reisbureau dat door hem werd opgericht. Hij heeft ons geholpen bij het groeien van onze internationale aanwezigheid. Hij concentreert zich op het ontwikkelen van nieuwe producten en bedrijven voor Skyscanner.

Filip

Filip
Filipov

VP van Strategy

Filip heeft een aantal verschillende productgebieden voor Skyscanner aangevoerd, waaronder de b2b aanbodproducten en ook reclame en hotels. Nu concentreert hij zich op het plannen van toekomstige ontwikkelingen voor Skyscanner. Hij kijkt naar nieuwe bedrijfskansen en groeimogelijkheden.

Piero

Piero
Sierra

VP van Product Management

Piero‘s is een expert in het leveren van geweldige consumentenproducten en deze gezonde obsessie heeft hij ook naar Skyscanner gebracht. Met zijn hulp kunnen wij het reisbureau zijn dat reizigers op de eerste plaats zet.

Rob

Rob
Miller

General Counsel en Company Secretary

Rob heeft ervaring in het leiden en ontwikkelen van juridische en regelgevende teams voor bedrijven die snel groeien en hun kernvoorstel voor nieuwe publieksgroepen aan het ontwikkelen zijn.

Gareth

Gareth
WIlliams

Medeoprichter en voorzitter

Garteth richtte in 2003 samen met twee vrienden Skyscanner op om een eenvoudige manier te ontwikkelen voor het vergelijken van vluchtprijzen. Het begon als een simpel Excel-spreadsheet en hoewel Skyscanner inmiddels toch iets te groot voor Gareth‘s logeerkamer geworden is, is het doel is hetzelfde gebleven, namelijk om reizen voor iedereen makkelijk te maken.

Sluit je bij ons aan voor een ongeëvenaard avontuur

Wij zijn een wereldwijd team van mensen met talent en passie dat zich inzet voor het verbeteren van reizen voor iedereen. Ben je klaar voor het avontuur?

Bekijk alle vacatures