Onze groene start

Wij hebben als missie om koplopers van de wereldwijde transformatie naar modern en duurzaam reizen te zijn. We staan nu nog aan het begin van onze reis en maken ons sterk voor een positieve impact. Dit zijn een paar van de veranderingen die we gaan introduceren.

We geven je groene opties

Je hebt ons verteld dat je meer informatie wilt over de impact van vliegen op het milieu. Wanneer je nu naar vluchten zoekt, zul je een label met 'Groene keuze' zien. Met dit label geven we vluchten aan die minder CO2 uitstoten. Alleen al in het afgelopen jaar hebben meer dan 10 miljoen reizigers vluchten met de laagste CO2-uitstoot gekozen voor hun route.

Bewust reizen

Samen staan we sterk, ook in de reisindustrie

Travalyst is een initiatief dat wordt geleid door de Hertog van Sussex. Naast ons doen ook nog andere wereldwijde leiders van de sector mee, bijvoorbeeld Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com en Visa. Wat ons samenbrengt is onze gedeelde passie voor reizen en de overtuiging dat reizen positieve veranderingen met zich mee kan brengen.

Met Travalyst helpen we een positieve toekomst te creëren voor bestemmingen en plaatselijke gemeenschappen, overal ter wereld en ook voor toekomstige generaties. Dit omvat het behouden van natuurlijke hulpbronnen, het reduceren van de druk op overvolle reisbestemmingen en het vinden van daadkrachtige manieren om de koolstofuitstoot van reizen te verminderen en te compenseren.

We nemen de verantwoordelijkheid die we voor onze planeet en elkaar hebben erg serieus. Samen kunnen we deze veranderingen doorvoeren.

Meer lezen over Travalyst

Verandering begint bij ons

Wij zijn een wereldwijd bedrijf met kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië, maar vliegen voor werk doen we wel zo min mogelijk.. Dit is mogelijk dankzij videovergaderingen.

Als we toch een vlucht moeten boeken, dan zorgen we ervoor dat de invloed op het milieu gecompenseerd wordt via onze samenwerking met SkyNRG. SkyNRG is de wereldwijde marktleider voor duurzame kerosine (Sustainable Aviation Fuels, SAF) en streeft naar een vermindering van 75% in CO2-uitstoot.

Meer lezen over duurzame kerosine