Antalya

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Villa Granada, Puding Marina Residence en Holiday Inn ANTALYA - LARA drie van de beste goedkope hotels in Antalya. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Antalya zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Antalya

vanaf € 20
vanaf € 31
vanaf € 40

Wat zeggen reizigers over Antalya?

9,8
Fans van geschiedenis
8,0
Groene Reizigers
7,7
Reizende Gezinnen
7,6
Avontuurlijke Reizigers
6,8
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (110)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
14-05-16

ANTALYA Kortom, Antalya is een geweldige oude stad waarvan het centrum van de stad is prachtig. Geschiedenis overal om je heen, de Turkse mensen zijn vriendelijk, het eten is geweldig en het strand alsof je in de hemel.

m1hausen™
m1hausen™Keulen
07-11-15

Een Boom stad in Turkije vandaag de dag meer dan 1,5 Mio. Inwoners. Het oude gedeelte van de stad wordt genoemd Kaleiçi en is echt mooi.

Mehmet Akcal
Mehmet AkcalAntalya
17-10-15

Antalya is een van de beste steden van Turkije. Het heeft de regio's en hotels voor elke speciale vakantie stijlen.

. Troy
. TroyMiravet
23-05-15

De parel van de Turkse turquoise kust, met een prachtig bewaard gebleven oude stad met Ottomaanse architectuur en Romeinse ruïnes. Kijk uit over de zee en je kunt bijna voorstellen dat kunnen naar Alexandrië te zien op een heldere dag (hoewel duidelijk je niet kan). De oude stad en de haven zijn een absoluut genot, met de omringende nieuwe stad onbezonnen, modern en druk.

Plan een reis naar Turkije