Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Tanger

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Tanger

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Tanger of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Tanger. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Tanger

De kleurrijke stad Tanger (Tangier) ligt aan de noordkust van Marokko aan de Straat van Gibraltar en is een unieke bestemming met een bijzondere sfeer. Tangier is opgedeeld in een oude ommuurde stad (medina) met middeleeuwse steegjes en een nieuw gedeelte. Boek uw verblijf in een van de bijzondere hotels Tangier en geniet van de unieke sfeer die deze ‘witte stad’ te bieden heeft.

Markten, pleinen en prachtige uitzichten

In Tangier zijn vele bezienswaardigheden zoals sfeervolle pleinen (Petit Socco en Place de France), de Kasbah, het Mendoubiapark, het Paleismuseum en winkelstraat Rue de la Liberté. De medina is het hart van de stad. Hierin staat het oude paleis van de sultan, genaamd het Dar el-Makhze. Het paleismuseum is zeker een bezoekje waard. Het hoogste punt van de stad is het prachtig gelegen oude centrale stadsfort, de Kasbah. Hier heeft u een fantastisch uitzicht over de haven van de stad en het is bovendien erg leuk om hier door de nauwe straatjes te lopen.

De Grand Socco markt is de beste plek om mooie souvenirs te kopen. Het is een drukte van jewelste en daarmee een bezienswaardigheid op zich. Hier wordt van alles verkocht: kunst, verse groenten en fruit, gebruiksvoorwerpen en tweedehands prullaria. Er zijn vele cafés waar u onder het genot van een kopje verse muntthee kunt bijkomen van een middagje winkelen.

Tangier is een drukke stad. De nabijliggende Mendoubia Tuinen zijn de perfecte plek om in de namiddag wat rust en verkoeling te zoeken. Hier staat onder meer een indrukwekkende bananenboom die ruim 800 jaar oud is.

Nabij de Kasbah kunt u stijlvol overnachten in bijvoorbeeld het luxueuze Dar Chams Tanja (5-sterren) of het comfortabele middenklasse hotel Dar El Kasbah (3-sterren).

Tangier voor zonaanbidders

Hoewel het stadje eigenlijk veel te leuk is om te verlaten, is voor veel mensen het strand de grootste toeristische trekpleister van Tangier. De halvemaanvormige baai strekt zich uit over een lengte van 4 kilometer en er zijn vele villawijken en vakantieparken. Door de nabijheid van de stad is het strand wel enigszins vervuild. De stranden tussen Kaap Spartel en de Grotten van Hercules zijn echter wel schoon. Hier komt u niets tekort: er zijn douches en ligstoelen aanwezig en tevens zijn er vele gezellige strandbarretjes te vinden. Maakt u liever een lange strandwandeling? Dan is de Avenue Mohamed VI een absolute aanrader.

Aan de promenade van Avenue Mohamed VI kunt u heerlijk overnachten in bijvoorbeeld het Husa Solazur Business & Spa (4-sterren) of het Hôtel Rembrandt (3-sterren) op korte loopafstand van het strand.

Goedkope hotels Tangier

Ook voor de rugzaktoerist zijn er comfortabele accommodaties te vinden met een prima prijs/kwaliteitverhouding. De goedkoopste overnachtingsplekken vindt u met name rond de medina en bij de havenpoort.

Tips

Het legendarische Café Hafa ligt op een klif en biedt hierdoor een fenomenaal uitzicht over de baai. Het café staat bekend om haar muntthee en vele beroemdheden, waaronder The Beatles, hebben dit sfeervolle café voorheen bezocht.