Vluchten van San Jose naar Washington

Vluchtaanbiedingen van San Jose naar Washington

Zoek je goedkope tickets van San Jose naar Washington, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen van San Jose naar Washington

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden93 €, Seattle
Goedkoopste maand om te vliegenaugustus
Gemiddelde vliegtijd2 uur 11 min
Goedkoopste luchthaven voor vertrekInternacional de San José
Populairste luchtvaartmaatschappijenSouthwest Airlines

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf San Jose naar Washington die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 93 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Washington van 296 €.
De goedkoopste maand om van San Jose naar luchthaven Bellingham te vliegen is meestal juni. De goedkoopste maand om van San Jose naar luchthaven Everett te vliegen is meestal juli. De goedkoopste maand om van San Jose naar luchthaven Yakima Air Terminal te vliegen is meestal juni. En de goedkoopste maand om van San Jose naar luchthaven Seattle / Tacoma International te vliegen is meestal augustus.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf San Jose naar Washington op dit moment het goedkoopst zijn op woensdag 21 augustus 2024.
Luchthaven Internacional de San José biedt rechtstreekse vluchten naar Washington.
Als je vliegt vanaf San Jose, is de goedkoopste stad in Washington om naartoe te vliegen Seattle. De goedkoopste luchthaven van Seattle is op dit moment Seattle / Tacoma International.
De gemiddelde vluchttijd tussen San Jose en Washington is 2 uur en 11 minuten.