Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op Ko Samui airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur Ko Samui

Auto huren Koh Samui

Gaat u op vakantie naar het tropische vakantieparadijs Koh Samui? Overweeg dan een auto te huren op Koh Samui Airport, want dan bent u niet afhankelijk van taxi’s of het openbaar vervoer en kunt u dit prachtige eiland op eigen houtje gaan verkennen.

Autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Koh Samui

De luchthaven van Koh Samui, ook wel Samui International Airport, Ko Samui Airport of Koh Samui Airport genoemd, ligt op het Thaise eiland Koh Samui. Op Samui International Airport zijn een groot aantal autoverhuurbedrijven te vinden, waaronder Avis, Budget, Hertz, Sixt en Thai Rent a Car. Al deze autoverhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd in de aankomsthal van de luchthaven, u hoeft dus nooit ver te lopen nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers en eventuele surf- of duikuitrusting van de band heeft gehaald. Het eiland is niet groot en meet op het breedste punt niet meer dan 25 kilometer, wat betekent dat u vanaf het vliegveld van Koh Samui meestal binnen nog geen half uurtje rijden bij uw hotel bent.

Tankstations in de omgeving van Koh Samui Airport

Afhankelijk van wat er is afgesproken in uw autoverhuurovereenkomst dient u uw huurauto aan het einde van uw vakantie weer met een volle tank in te leveren bij uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven. Indien u dicht bij de luchthaven wilt tanken kunt u het beste naar Bo Phut Road gaan, hier vindt u vlak bij de Family Mart een tankstation. Daarnaast kunt u ook tanken op de enkele minuten verder gelegen Route 4169, op deze doorgaande weg vindt u ter hoogte van het Samui Resort Beach Hotel een Shell tankstation, ter hoogte van het Hotel Mercure Samui Chaweng Tana een PTT tankstation en ter hoogte van het Banana Fan Sea Resort een Caltex tankstation.

Met de huurauto op Koh Samui rijden

Het eiland Koh Samui is relatief klein van formaat en is wat betreft de oppervlakte te vergelijken met de provincie Flevoland. De belangrijkste verkeersaders van Koh Samui zijn Route 4169, die rondom het eiland loopt, en Route 4170, die een kleine lus maakt rondom het zuidelijke gedeelte van het eiland. Veel wegen op Koh Samui zijn goed onderhouden en ook de bewegwijzering is meestal duidelijk genoeg, ook voor mensen die het Thaise Schrift niet machtig zijn. U hoeft op Koh Samui nergens tol te betalen. Wel dient u er rekening mee te houden dat veel lokale weggebruikers de verkeersregels en verkeersveiligheid niet zo nauw nemen en dus onverwachte manoeuvres kunnen maken. U dient dus altijd alert te zijn en op uw snelheid te letten als u met een huurauto op Koh Samui gaat rijden.

Koh Samui

Het tropische eiland Koh Samui ligt aan de oostzijde van Thailand in de Golf van Thailand en is een uitgelezen vakantiebestemming voor zon- en watersportliefhebbers. Daarnaast vindt u op Koh Samui prachtige tempels, zoals de beroemde Wat Phra Yai en Wat Khun Aram, en u kunt er mooie uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar de Na Muang Watervallen. Wilt u weten wat er allemaal op Koh Samui te zien en te doen is, lees dan meer over de bezienswaardigheden op Koh Samui.
Op Koh Samui zult u niet gauw in files of verkeersopstoppingen terecht komen. Indien u gedurende uw hele vakantie een huurauto tot uw beschikking wilt hebben kunt u op Skyscanner het beste zoeken naar hotels op Koh Samui die over eigen parkeerfaciliteiten beschikken.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.