Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Berlijn

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Berlijn

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Berlijn of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Berlijn. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotel Berlijn

Gaat u een stedentrip naar Berlijn boeken? Laat Skyscanner u dan helpen om de beste hotelaanbiedingen in Berlijn te vinden.

Berlijn is de ultra-hippe hoofdstad van Duitsland en een toevluchtsoord voor kunstenaars en vrijgevochten lieden. De stad is onderverdeeld in districten. Mitte is het onbetwiste historische centrum dat barst van de trendy cafés, interessante galeries en nog veel meer, en daarnaast vindt u hier diverse bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Reichstag, de Brandenburgse Poort en de uitgestrekte boulevards van Unter den Linden. Als u vervolgens door het nabijgelegen Treptower Park kuiert zult u het aangrijpende Sowjetisches Ehrenmal zien, de gedenkplaatsen voor gevallen Sovjetsoldaten in Berlijn, terwijl u zich als u naar het oosten gaat tegoed kunt doen aan Turkse falafel en koffie, of heerlijk niets kunt doen bij de Spree en rond kunt snuffelen op plaatselijke marktjes.

Indien u naar de stad bent gekomen met vliegtickets Berlijn hoeft u zich geen zorgen te maken, want met de efficiënte onder- en bovengrondse treinen kunt u snel overal naartoe. Ook kunt u op elke straathoek fietsen huren en er zijn fantastische fietspaden, dus op twee wielen zult u zich als een echte Berlijner voelen. Hotels in Berlijn zijn er in alle soorten en maten, variërend van budgethotels als Wombat in Mitte, tot de middenklasse hotels in Charlottenburg die wat rustiger gelegen zijn en slechts enkele metrohaltes verder weg liggen. Het hippe Kreuzberg is ook een verzamelplaats van rugzaktoeristen maar er zijn hier ook veel B&B’s die zeer geschikt zijn voor gezinnen. Als budget geen rol speelt, boek dan een kamer in het Kempinski Hotel Bristol, het oudste hotel van West-Berlijn dat omgeven wordt door elegante boetiekjes, theaters en sjieke warenhuizen.

Berlijn en haar geschiedenis zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De East Side Gallery, een overblijfsel van de Berlijnse Muur, is nu een schilderdoek voor politiek geëngageerde kunstenaars terwijl de adembenemende luchthaven Tempelhoff herinnert aan de gedurfde Berlijnse luchtbrug, en het iconische Checkpoint Charlie was ooit de oversteekplaats tussen Oost en West-Berlijn. Een museumpas is van onschatbare waarde als u de talloze musea en publieke gebouwen wilt bezoeken die Berlijn te bieden heeft.

Met de meest trendy, kitch en gekke bars van Europa komt u geen mogelijkheden tekort om uw nachten in Berlijn door te brengen. Clubs op boten, ping pong bars, festivals en heerlijk bier houden veel Berlijners tot in de vroege uurtjes uit hun slaap.

Wist u dat…?

De East Side Gallery is een 1.316 meter lang overblijfsel van de Berlijnse muur en is daarmee de grootste openluchtgalerie in de wereld. De muur is beschilderd met werk van meer dan 100 kunstenaars uit 21 landen, en is een ontroerende getuigenis van het behoud van de geschiedenis van Berlijn.

Café Morgenland, dat zich in het centrum van Kreuzberg bevindt, is zeer geliefd bij de lokale bevolking. Dit op Turkije geïnspireerde “all you can eat” ontbijt/lunch buffet voor 10 euro is een echte aanrader. U kunt er heerlijk aan het water eten.

Het kanaal zelf mag dan niet schoon genoeg zijn om in te zwemmen, het drijvende zwembad op het kanaal is dat zeker wel. Ga naar het hippe Badeschiff als u in de zomer even lekker wil afkoelen.