Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Kopenhagen

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Kopenhagen

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Kopenhagen of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Kopenhagen. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en lijkt wat betreft grootte en sfeer erg op Amsterdam. Toch is het verder een typische Scandinavische stad, waar u niet alleen lekker kunt eten en gezellig kunt winkelen maar ook veel prachtige historische gebouwen, musea, galeries en nog veel meer kunt bewonderen. Zoekt u een bestemming voor een stedentrip waar u zich snel thuis voelt, boek dan vandaag nog Kopenhagen hotels.

 

Kopenhagen, een schone en knusse stad

 

De Deense hoofdstad Kopenhagen lijkt in sommige opzichten heel erg op Amsterdam: u vindt er prachtige historische gebouwen, gezellige grachtjes, leuke restaurants en cafeetjes, en u kunt het grootste gedeelte van de stad prima te voet of per fiets verkennen. Deze schone en knusse stad is zeer in trek bij toeristen uit alle windstreken, die zich niet alleen aangetrokken voelen tot de beroemde Kleine Zeemeermin die op een rots in de haven op de uitkijk ligt, maar ook de gastvrijheid van de inwoners zelf. In het centrum van de stad zijn veel tophotels te vinden, die zich uitstekend lenen voor een luxe weekendtrip naar Kopenhagen. Denk bijvoorbeeld aan het Radisson Blu Royal Hotel, het luxueuze Nimb Hotel, het moderne Hotel Skt Petri en het centraal gelegen Copenhagen Marriott Hotel.

 

Bezienswaardigheden Kopenhagen

 

Tot de topattracties van Kopenhagen behoren in ieder geval de Koninklijke paleizen Amalienborg en Rosenborg, die vlak naast elkaar liggen. Daarnaast zijn in Kopenhagen veel musea te vinden, zoals de Nationale Galerie en het Nationaal Museum. Bent u een liefhebber van design, dan is een citytrip naar Kopenhagen zeker aan u besteed, want deze stad barst van de galeries en winkels waar u allerlei uitzinnige voorwerpen kunt kopen van topdesigners. Als u met het hele gezin een stedentrip naar Kopenhagen gaat maken dient u zeker een bezoekje te brengen aan het pretpark Tivoli. Daarnaast mag u ‘Vrijstaat Christiania’ niet missen, want in deze vrijgevochten wijk kunt u heerlijk wandelen, handgemaakte souvenirs kopen en alternatieve kunst bekijken. In het centrum van Kopenhagen zijn diverse goede middenklasse hotels te vinden, waaronder Hotel Du Nord, Best Western Hotel City, Copenhagen Strand en Best Western Hotel Hebron.

 

Goedkope hotels Kopenhagen

 

Uiteraard zijn er in het centrum van Kopenhagen ook talloze budgethotels en hostels te vinden, waaronder het zeer aantrekkelijk geprijsde Danhostel Copenhagen Amager, het hippe Generator Copenhagen en het eenvoudige maar betaalbare Omena Hotel Copenhagen.

 

Tip

 

Bent u een bierliefhebber? Boek dan een rondleiding door de Carlsberg Brouwerij en kom alles te weten over gistingsprocessen en allerlei andere wetenswaardigheden. Uiteraard wordt u tijdens de rondleiding ook in de gelegenheid gesteld om verschillende soorten bier te proeven.