Barcelona

17 jan. 2019 - 18 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn NH Barcelona Stadium, Catalonia Catedral en Catalonia La Pedrera drie van de beste goedkope hotels in Barcelona. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Barcelona zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Barcelona

vanaf € 70
vanaf € 92
vanaf € 225

Wat zeggen reizigers over Barcelona?

9,8
Kunstliefhebbers
7,6
Fans van geschiedenis
7,6
Fijnproevers
7,1
Fans van het nachtleven
6,6
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (1305)
Werner Claes
Werner ClaesBoom
06-01-17

prachtige stad , veel cultuur , aanrader

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
03-10-16

Ik hou van deze stad en ik garandeer je zult ook. Het weer is perfect, de cultuur in overvloed, het eten heerlijk en de sangria vrij vloeiend. Er is echt iets te zien voor iedereen ongeacht uw belangen en het is gemakkelijk om het te combineren met een paar dagen in een van de vele nabijgelegen badplaatsen.

Suzan Sutherland
Suzan SutherlandAlmere
20-05-16

Barcelona werd gesticht door de Feniciërs en Carthagers. De oorspronkelijke naam van de stad was Barcino, waarschijnlijk vernoemd naar de Carthaagse heerser Hamilcar Barca. De Romeinen kwamen op de 1e eeuw voor Christus te kiezen als hoofdstad van de regio, eerste Tarraco (huidige Tarragona) en sinds de 3e eeuw na Christus Barcino (Barcelona). Overblijfselen uit deze periode zijn nog te vinden in Barcelona in het bijzonder in het Plaza del Rei en in de Gotische wijk. Nadat de Romeinen, de Visigoten bezetten de stad en veranderde haar naam in Barcinona in de 5e eeuw na Christus Later, tijdens de 8e eeuw Barcinona werd bezet door de overige onder hun controle voor nog eens 100 jaar tot de Franken weer veroverden de stad Moren. De Spaanse Reconquista begon in deze zone, die bekend werd als de Spaanse Marches (La Marca hispanica). Gedurende deze periode werd de regio verdeeld in provincies, de belangrijkste daarvan was het graafschap Barcelona. De graaf van Barcelona Wifried I gaf oorsprong aan de Catalaanse natie tot instelling van een erfelijke systeem van opvolging. In het jaar 988 Graaf bereikt Borrell II onafhankelijkheid van de Karolingische rijk voor de provincie van Barcelona, ​​op het grondgebied van de provincie uitgebreid de vorming van de regio die later bekend zou worden als Catalonië. Catalonië werd een deel van de Kroon van Aragon, maar met de vakbond van de koninkrijken van Aragon en Castilië, begon Barcelona om zijn belang en de kracht verliezen. In de daarop volgende jaren, conflicten gerezen tussen Barcelona en Madrid. Barcelona werd verbannen uit de handel met de Amerikaanse koloniën en in de 17e eeuw Catalonië ging naar de oorlog met Spanje en verklaarde zijn onafhankelijkheid met de steun van Frankrijk. In deze oorlog verloor Spanje de regio van de Roussillon en andere delen van Catalonië, die tegenwoordig Franse gebiedsdelen, een situatie die weer zou gebeuren in de geschiedenis van Catalonië toen het werd binnengevallen door de Franse troepen van Napoleon, maar dit keer de gebieden waren terug naar Spanje na de val van het Franse keizerrijk. De stad begon belang opnieuw te winnen tijdens de Industriële Revolutie in de 19e eeuw, die zetel aan de Wereldtentoonstelling in 1888. Na haar invloed werd teruggevonden, Catalonië teruggekeerd naar zijn nationalistische pretenties eisen meer politieke vrijheid en het stimuleren van de culturele identiteit. Op de 20e eeuw, echter, politieke repressie tijdens de dictatuur van Franco belemmerd de onafhankelijkheid van Catalonië. Nadat de regering van Franco, Catalonië hersteld zijn politieke gezag en de stad Barcelona werd een van de belangrijkste en meest aantrekkelijke in Spanje. In de recente geschiedenis van de stad kunnen we niet vergeten dat Barcelona was de locatie voor de Olympische Spelen van 1992 met een groot internationaal succes. Onlangs was het ook de zetel van de Universele Forum van Culturen (in 2004)

Tiffany Bradshaw
Tiffany BradshawCulver City
11-05-16

Ik at mijn weg door Barcelona en had veel tapas. Ik vond de aardappelen aan te bevelen met knoflooksaus. Ik kwam thuis en wilde echt om ze in mijn leven, dus ik begonnen met het onderzoeken van recepten. Ik vond de paella was ok, maar niets zo geweldig als wat ik nog in Los Angeles had. Ik dacht dat het was een prachtige plek om te bezoeken. De mensen waren cool en het mooi weer is. Ik hield van de service bij de restaurants die we bezochten. Ik beveel het aan alle

Plan een reis naar Spanje