Wales

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Plough and Harrow, Gwesty Ty Newydd en Merlin Cottages drie van de beste goedkope hotels in Wales. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Wales zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Wales?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
8,3
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (20)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
15-12-15

Vlak naast de baai, het heeft zijn eigen pier die je naar beneden kunt lopen en het heeft een prachtig uitzicht vanaf rondom. Het kiezelstrand is echt leuk om te lopen.

Julia P
Julia PLonden
15-12-15

Magisch landschap met volop gelegenheid om te wandelen, gezellig-ing in een huurhuis, of genieten van een meer in de zomer. Kustlijnen zijn robuust en mystiek.

Roberta Agnes
Roberta AgnesMontevago
06-01-17

Cardiff is de hoofdstad van Wales. Het is niet zo mooi als Londen, maar ik heb genoten van het ... het is zeer schoon. Er zijn 2 mooie kastelen, museams, churchs en Taff Trail, een van de belangrijkste fietsroutes in Groot-Brittannië (88 km lang), die Cardiff Bay verbindt met Brecon

Joanna West
Joanna WestManchester
30-10-12

er echt van genoten familie ding xx

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk