Boedapest

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Mirage Medic Hotel, Park Residence Budapest en Essential Hostel drie van de beste goedkope hotels in Boedapest. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Boedapest zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Boedapest

vanaf € 40
vanaf € 63
vanaf € 126

Wat zeggen reizigers over Boedapest?

9,8
Fans van geschiedenis
7,3
Fans van het nachtleven
7,2
Rugzaktoeristen
7,2
Kunstliefhebbers
6,8
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (360)
Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
08-06-16

Ik heb een week in Boedapest en het was nauwelijks genoeg tijd om het oppervlak van alle dingen die je kunt zien en te doen krabben. Fisherman's Bastion, het baden, kerken, bruggen, musea, enz. Vergeet niet over het eten en wijn! Het is daar fantastisch. Ook is veel redelijker bezoek hier dan nabijgelegen Wenen.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
27-05-16

Budapest ligt in Hongarije. De populaire bestemming zijn Fishermen's Bastion, Matthias kerk, de Donau, het Heldenplein en het Buda kasteel.

Child of Bohemia
Child of BohemiaKaapstad
15-09-15

De Europese stad van kunst verdient deze titel. Boedapest is de stad vol cultuur, geweldig nachtleven en verbazingwekkende geschiedenis.

Divisha Maroli
Divisha MaroliAmsterdam
25-04-15

Een van de relatief verborgen juweeltjes van Europa. Een geweldige bestemming voor mensen met een beperkt budget. Gaan voordat commercialisering ruïnes it!

Plan een reis naar Hongarije