Kaart

Eindhoven - Milaan

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Milaan Malpensa

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 72

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Milaan Malpensa

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en was u van plan om vliegtickets Milaan Malpensa te gaan boeken? Lees dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn om van Eindhoven naar Milaan Malpensa te vliegen, welke luchtvaartmaatschappijen van Eindhoven naar Milaan Malpensa vliegen, hoe u vanaf vliegveld Milaan Malpensa door kunt reizen naar uw eindbestemming en andere praktische informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden tussen Eindhoven naar Milaan Malpensa, u zult op deze route dus altijd minimaal één keer moeten overstappen. Geeft u de voorkeur voor een directe vlucht en vertrekt u het liefst vanaf Eindhoven Airport, dan kunt u wel met de Ierse prijsvechter Ryanair rechtstreeks van Eindhoven naar Milaan Bergamo vliegen. Deze luchthaven ligt iets verder van het centrum van Milaan dan Milaan Malpensa, maar de totale reistijd is wel korter dan bij een indirecte vlucht van Eindhoven naar Milaan Malpensa.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Milaan vliegen, een visum is dus niet nodig.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Eindhoven naar Milaan gaat vliegen dan wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms wat meer tijd kosten dan verwacht. Zodra u bent aangekomen op het vliegveld van Milaan dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de taxistandplaats, het treinstation, de bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Italië is geen tijdsverschil, een jetlag is niet aan de orde als u van Eindhoven naar Milaan gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Milaan Bergamo duren een kleine 2 uur, indirecte vluchten van Eindhoven naar Milaan Malpensa kunnen wel 7 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u van Eindhoven naar Milan Malpensa Airport vliegt kunt u kiezen uit diverse vormen van openbaar vervoer om naar uw hotel in Milaan of andere eindbestemming te reizen: de Malpensa Shuttle, de Malpensa Bus Express en de trein (Malpensa Express). Alle bushaltes zijn te vinden buiten bij de aankomsthal, het treinstation vindt u in Terminal 1. Vliegt u naar Milaan Bergamo dan kunt u kiezen uit diverse expresbussen of de shuttlebus naar het treinstation van Bergamo. Uiteraard kunt u op beide vliegvelden ook een taxi nemen, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

Praktische informatie

In Milaan kunt u profiteren van warme zomers (25-30 C) en meestal milde winters, al valt er ook wel eens een vlokje sneeuw. Het prijsniveau van Milaan is wat hoger dan dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.