Kaart

Eindhoven - Londen

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Londen

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 28

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

19

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 374 kilometer

1u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Stansted, Londen Luton en overige

6 luchthavens

Indien u voor een stedentrip of zakenreis naar Londen gaat vliegen kunt u als u in het zuiden van het land woont ook vertrekken vanaf Eindhoven Airport, want vanaf deze regionale luchthaven kunt u rechtstreeks naar Londen Stansted vliegen.

Luchtvaartmaatschappijen

De budgetmaatschappij Ryanair voert als enige dagelijks drie vluchten uit van Eindhoven Airport naar Londen Stansted, u bent dus altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Londen als u vanaf Eindhoven gaat vertrekken. Wilt u naar een van de andere vijf luchthavens in Londen vliegen, te weten Londen Heathrow, Londen Gatwick, Londen Luton, Londen City of Londen Southend, dan dient u de trein naar Amsterdam Schiphol te nemen.

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt is een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart het enige wat u nodig heeft om naar Londen te vliegen, een visum is dus niet van toepassing.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Eindhoven naar Londen Stansted gaat vliegen dan wordt geadviseerd minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u op tijd bij de gate bent om aan boord te gaan van uw vliegtuig en nog even in de gelegenheid bent te winkelen of een kopje koffie te drinken. Zodra u bent aangekomen op Londen Stansted zorgt de duidelijke bewegwijzering ervoor dat u snel en eenvoudig door kunt lopen naar de taxistandplaats, (shuttle)bushalte, trein en/of autoverhuurbedrijven.

Reistijd en tijdsverschil

In Londen is het 1 uur vroeger dan in Nederland, wat betekent dat u geen last zult hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Londen gaat vliegen. De vliegduur van Eindhoven naar Londen is een klein uurtje.

Vervoer vanaf de luchthaven

Het is verreweg het meest efficiënt om met de trein vanaf Londen Stansted naar uw hotel in Londen te gaan. Het Stansted Airport railway station bevindt zich zeer centraal gelegen onder de algemene aankomst- en vertrekhal. Hier kunt u de Stansted Express nemen, die elk kwartier naar station London Liverpool Street rijdt. De treinreis van Stansted Airport naar het centrum van Londen duurt iets meer dan drie kwartier. Een goedkopere optie is om een (expres)bus naar het centrum van Londen te nemen, maar dan bent u wel minimaal een half uur langer onderweg dan met de trein. Het voordeel van de bus is wel dat u ook naar andere bestemmingen binnen Londen kunt reizen, zoals Stratford, Victoria Coach Station en Golders Green. Daarnaast kunt u ook een taxi nemen vanaf Londen Stansted, maar dit is meestal zeer prijzig.

Praktische informatie

Het weer in Londen toont grote overeenkomsten met dat van Nederland, met milde zomers en vaak natte winters. De prijzen liggen in Londen aanzienlijk hoger dan in Nederland, maar ook met een klein budget is er genoeg te beleven in deze wervelende Britse hoofdstad.

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.