Vluchten van de luchthaven van Santiago de Compostella naar Kreta

Goedkope vluchten van luchthaven Santiago de Compostella naar Kreta

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Santiago de Compostella naar Kreta, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Santiago de Compostella naar Kreta

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden204 €, Iraklion
Goedkoopste maand om te vliegenjuli
Gemiddeld aantal vluchten per week0

Veelgestelde vragen

We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Santiago de Compostella naar Kreta die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 204 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Kreta van 329 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Santiago de Compostella naar de luchthaven Sitia te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Santiago de Compostella naar de luchthaven Kreta Heraklion te vliegen is momenteel juli.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Santiago de Compostella naar de luchthaven Kreta Chania luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Santiago de Compostella naar Kreta op dit moment het goedkoopst zijn op donderdag 25 juli 2024.
Als je vliegt vanuit Santiago de Compostella, is de goedkoopste stad in Kreta om naartoe te vliegen Iraklion. De goedkoopste luchthaven van Iraklion is op dit moment Kreta Heraklion.