Vluchten van de luchthaven van Xi An Xianyang naar Yunnan

Goedkope vluchten van luchthaven Xi An Xianyang naar Yunnan

Zoek je goedkope tickets van de luchthaven Xi An Xianyang naar Yunnan, of een lastminutereis? Hier vind je de laagste prijzen voor enkele reizen en retourvluchten.

Vliegen vanaf Luchthaven Xi An Xianyang naar Yunnan

Profiteer van deze feiten om te vliegen.
Goedkoopste vlucht gevonden119 €, Kunming
Goedkoopste maand om te vliegenmei
Gemiddelde vliegtijd2 uur 34 min
Gemiddeld aantal vluchten per week603
Populairste luchtvaartmaatschappijenShenzhen Airlines

Veelgestelde vragen

Ja, rechtstreekse vluchten vliegen momenteel van de luchthaven Xi An Xianyang naar de luchthaven Kunming, de luchthaven Xishuangbanna Gasa en de luchthaven Dali in Yunnan.
We hebben gekeken naar alle aankomende heen- en terugvluchten vanaf de luchthaven Xi An Xianyang naar Yunnan die we voor de komende 12 maanden konden vinden. Het lijkt erop dat 119 € de beste prijs is. Dit is een goede prijs als we het vergelijken met de gemiddelde ticketprijs voor Yunnan van 840 €.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Xi An Xianyang naar de luchthaven Dali te vliegen is momenteel juli.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Xi An Xianyang naar de luchthaven Lijiang Sanyi te vliegen is momenteel juni.
De goedkoopste maand om van de luchthaven Xi An Xianyang naar de luchthaven Xishuangbanna Gasa te vliegen is momenteel mei.
En de goedkoopste maand om van de luchthaven Xi An Xianyang naar de luchthaven Diqing luchthaven te vliegen is meestal juni.
Na alles te hebben berekend op onze vluchtkalender, zagen we dat vluchten vanaf luchthaven Xi An Xianyang naar Yunnan op dit moment het goedkoopst zijn op vrijdag 31 mei 2024.
Als je vliegt vanuit Xi An Xianyang, is de goedkoopste stad in Yunnan om naartoe te vliegen Kunming. De goedkoopste luchthaven van Kunming is op dit moment Kunming.
De gemiddelde vluchttijd tussen luchthaven Xi An Xianyang en Yunnan is 2 uur en 34 minuten.